Elizabeth Arden Mediterranean

Jag har haft nöjet att få smyg-sniffa lite på Elizabeth Arden´s senaste doft Mediterranean!
Ett stort nöje ska jag väl tilläga...
Så här säger den officiella hemsidan http://www.elizabethardenmediterranean.se/fragrance/ :

"En sprudlande toppnot - en gyllene blandning av persikonektar och saftig siciliansk mandarin, skapar en livlig toppnot. En not av Damaskusplommon tillför en lätt, men tjusande vändning.

Oförglömliga blomdofter i mellannoten - doften öppnas upp med de feminina noterna av blåregn, stjärnmagnolia och orkidéer från Madagaskar som lämnar en fängslande doft i luften.

Ett bestående intryck i basnoten - en harmoni av fascinerande sandelträ och silkeslen mysk omsluter doften i en mjuk sensualitet. En aning ambra rundar av doften och fulländar "

Har ni någongång doftat på Davidoff Cool Water som funnits på marknaden i drygt 10 år?
Mediterranean doftar som den...fast ungefär 100 gånger bättre. Flaskan är helt utsökt utformad i medelhavsblått glas och en hamrad kork i silvermetall....bara det ger ju anledning att låta flaskan få pryda badrumshyllan! ;0)

Catherine Zeta Jones fortsätter att vara ansiktet utåt... en otroligt vacker kvinna!
Finns i utvalda butiker.
image151
På den officella hemsidan finns det helt fantastiska bilder på både flakonger och Catherine!

MOA: Du som vann senaste tävlingen... jag har ingen aning om vem du är! Maila mig din adress så du kan få din vinst. Du kan ju liksom inte bara ge ett super-bidrag i tävlingen och sen försvinna... haha...kom igen nu!

Och så måste jag ju påminna er om möjligheten att bli medlemmar på www.pret-ty.se ! Man behöver inte skönhetsblogga för att registrera sig, utan bli medlem du med och få tillgång till allt roligt! det kostar ju inget...men smakar desto mera!!
Puss hej!


Nu är snart denna dag slut...

Tack och lov för det!!!
Jag, den ständiga optimisten, önskar att dagen ska ta slut...

Det gick inte bra idag. Det gjorde alldeles för ont så vi var tvungna att avbryta... ja vad hade man förväntat sig när bitar av ens inre ska avlägsnas utan bedövning, så min läkare valde att inte fortsätta. Det ska helt enkelt inte göra så ont som det gjorde på mig.
Det betyder att något annat är fel och vi vet inte vad. Det betyder nya provtagningar och väntan på svaren... Det betyder en ny antibiotika-kur... och det betyder att det jag trodde skulle få ett slut idag inte ens har börjat egentligen.
Jag får helt enkelt börja om.

Nog om detta och åter till ytligheterna! ;0)
En annan sak som jag inser att jag totalt missat i bloggen är ju produkter för bäbisar! Alla runt omkring mig verkar få småttingar och vad skulle inte vara roligare än att skriva om det? Det kommer framöver på SantaCarolina...

Tack för alla kommentarer och sms. Och tack Malin för ditt sällskap ikväll... jag behövde nån att dela drinken med.
Jag valde en ny jobbmobil idag btw... Nokia E65... hmm ska bara förstå mig på den där Outlook-sync-funktionen också...
Imorn är en ny dag.
Puss hej!

image150

Lite nervös...

Under resten av dagen, tror jag, blir det lite lugnt härinne...

Jag har i ungefär 4 år fått vänta på att göra ett ingrepp i ..hrrrmmm... de mer privata delarna av min kropp....hahaha hur ska man beskriva det liksom?! Vilka ord använder man egentligen för de mer kvinnliga kroppsdelarna för att ingen ska bli stött?

Iallafall....idag är det dags. Förhoppningsvis går det fort och jag kan ta mig hem direkt efter.
Men faaan vad nervös jag är...jag är så himla rädd för smärta och har en riktigt låg smärttröskel också så det här att vara utan bedövning känns ju föga lockande.
Mina söta voffar, speciellt Zack, känner att jag är orolig och vill då trösta. Han har en märklig förmåga att känna när något inte är som det ska och vill sitta i knät och pussas. Behöver jag säga att det är liiiite krångligt att ha en fullvuxen Labrador i knät samtidigt som jag försöker skriva det här?  Älskade lille hund...

MEN, jag måste göra det här för att försäkra mig och min familj om att jag kommer få fortsätta vara frisk även i framtiden och det som är ännu viktigare; inte riskera att inte kunna få barn när den dagen väl kommer.

Nu ska jag ta en dusch och sen rasta voffarna och ge mig iväg!
Puss hej!

Oooooch vinnaren är...

Moaaaa!!!! Med sitt bidrag: 'Den som sa att lycka inte gick att köpa för pengar visste inte att Sephora fanns'

Grattis till plattång och läppglans från Face Stockholm!
Moa, maila mig din adress så fixar vi det!

Ett tröstpris och andrapris går till Erikaaaaaa! bidrag: "Bara för att jag bryr mig om mitt yttre betyder inte det att jag inte är lika vacker på insidan".
Du vinner en ögonskugga från Make Up Store!

Det var jättesvårt att välja mellan dessa två och därför hittade jag lite raskt på ett andrapris! Säg vad inte en sminkjunkie kan få fram när kreativiteten står på topp! *fniss*
Grattis till er båda och tack ni andra för era bidrag. Det kommer fler tävlingar framöver på SantaCarolina.

Jag ber om ursäkt för att beskedet dröjde lite... gårdagen var en lååååååång bakfull dag. Eller inte så bakfull kanske, men trött och ont i kroppen. Kan nån svara på varför man har så ONT överallt när man festat? Det känns ju fasen som man blivit överkörd eller nåt... märkligt....
Resultatet av lördagens tjejfest var följande:
image149

Jag och Jossan på en.... RULLATOR??? Eehh ja just det...Kolla vad lång Jossans tunga är btw...

Bilden kommer från http://josephines.blogg.se  och där kan ni se mer av kvällen... tur att jag inte festar oftare säger jag bara.

I nästa inlägg kommer det handla om Elizabeth Arden´s nya doft! Den ni...himmelsk.
Nu ska denna dag strula vidare med en biljävel som envisas med att jävlas...varför måste den där lilla motorlampan lysa fööörrr??!! Slockna!! jag har ingen lust att betala en reparation nu... Och senare blir det till att vara barnvakt åt godbitarna Livia och Julie.
Puss hej!

Bloggutmaning: Sommarens bästa produkt enligt SantaCarolina!

Lippgloss Bitch har utmanat alla oss bloggare på pret-ty.se att tipsa om vilken vi tycker har varit da shit sommaren 2007!
Mitt bidrag är liten, naggande god och löjligt billig! Du hittar den på www.eleven.se bland Sugarbaby´s sortiment för...hör och häpna...89kr! Det stämmer...

Sugarbaby Cosmetic Palette

image147

För 89 kr får du: Två puder (längst till vänster) två ögonskuggor och två läppglans. Ögonskuggorna har precis lagom mycket skimmer. Jag hade inte testat Sugarbaby´s makeup innan men jag kan nöjt meddela att den håller hög kvalité! Den här paletten har räddat många stunder under sommaren och ett stort plus är att den har spegel i locket samt magnetlås så man behöver inte oroa sig för kladd i väskan! Denna heter Pink men det finns även en variant som heter Blue och en Natural.
Ett bra och billigt köp helt enkelt...

Jag måste bara få avsluta med en såååååå söt bild på min väns Kadri´s dotter Liine. Det här var första gången jag och Liine träffades och hon var två veckor gammal. Tror ni inte gullungen fyrar av ett av sina första leenden mot mig! Behöver jag säga att hjärtat smälte? Se så liten hon är....

image148

Kerstin Florian SPA

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har Nova spa&relax öppnat portarna i nya kvarteret Knäppingsborg i Norrköping.
Jag och Malin var där på öppningsminglet och tog ett snack med de "nygamla" ägarna och passade även på att boka in oss på diverse behandlingar eftersom man fick trevliga 20% rabatt just den dagen.
Precis som jag hade hoppats använder Helén även denna gång kerstin Florians spa-produkter med en härlig doft av kamomill.
                                                 image144

Kerstin Florian är ett av världens ledande serier inom spa-produkter och produkter för hudvård av hela kroppen.
Kerstin Florian själv är svensk men bosatt i California sedan en herrans massa år.
Framgången har hon nått genom ett helhetstänkande;

"För att få en hud som ser frisk ut måste vi äta rätt, sova, skratta och mest av allt - tänka goda tankar".

Allt är noggrant utformat med verksamma ingredienser, gamla europeiska kurtraditioner och personligt engagemang.

Jag har två personliga favoriter i Kerstin Florian´s sortiment:

Kräuter Body Spray
En kroppsspray som gör huden mjuk och len. Används dagligen efter bad och dusch.
image145

Kräuter Body Lotion
Mild och fuktgivande lotion med bl.a. jojoba och vitamin E.
image146

Båda produkterna har samma helt fantastiska doft...jag kan svära på min ena arm att du aldrig känt något liknande! Helt helt helt.... himmelsk. Älskar kamomill...
Vill du läsa mer så kan du göra det på www.kerstinflorian.se och där kan du även beställa dessa dyrgripar i nätbutiken!

I nästa inlägg har jag sniffat och beundrat Elizabeth Arden´s nya doft Mediterranean!
Puss hej!
Förresten, imorn presenteras vinnaren i slogan-tävlingen! Jag vet vem det är...*evil*

SantaCarolina Tipsar om Principessa

image143

Visst serrö, Principessa, skönhetsvård för den urbana prinsessan! Det är ju vi det!

Ett litet snabbt tips! Principessa har blivit omåttligt populärt bland kändisar men även här i Sverige bland oss dödliga. En stor orsak är självklart den höga kvalitén men också den himmelska doften...

En av mina favoritsiter, www.asos.com har just nu rea på hela Principessa´s sortiment! Ta en extra koll på handkrämen Cattiva Diva. För 100 ml betalar du 119 kr på asos. På de svenska skönhetsshopparna betalar man allt från 199 kr... värt att ta en titt för bra fynd!
Gå till asos.com, sedan väljer du Clearance i vänstermenyn och sedan Beauty och Women´s Beauty. Principessa ligger på första sidan...

Happy cheap shopping!
Puss hej!

Kom igen nu...

Är det bara Erika som vill vinna en plattång och läppglans??
Gnugga geniknölarna och få fart på kreativiteten!

Imorgon öppnar Nova Spa&Relax i Norrköping! De bjuder på mingel från klockan 12.00 och alla behandlingar som bokas imorgon får man 20% rabatt på! det ni...
Bakom Nova står samma personer som drev Lugna Rum här i stan förut och jag kommer absolut boka en helkropps-scrub hos Heléne och färga fransar och ögonbryn hos Susanne!
Gå dit ni med och passa samtidigt på att spana in nya shoppingområdet Knäppingsborg.

På Lugna Rum var man återförsäljare av Kerstin Florian´s spa-produkter som har den allra mest underbara doften i hela världen. Det ska bli spännande att se om Nova också satsar på Kerstin Florian.

Mer om Kerstin Florian i nästa inlägg!
Puss hej!

Dessert Beauty Body frosting Bubble Gum...och så en liten tävling!

                                         image142
Jag utlovade en recension i förra inlägget av Dessert Body frosting...här kommer den!

Dessert Beauty är Jessica Simpsons varumärke när det kommer till skönhetsvård. Dessert beauty´s signum är att alla produkterna i serien är ätbara (ja ni läste rätt, man kan alltså äta allihop!) plus att de alla doftar sött och kvinnligt...eller tjejigt om man nu vill det.

Body frosting är en hudkräm...mitt exemplar doftar Bubble Gum...och gud vad det doftar tuggummi. Doften gick hem stenhårt hos Andreas...han gillade den skarpt. Märkligt det där med grabbar och söta dofter...de funkar alltid enligt mig.
Krämen återfuktar huden bra och länge men lämnar kanske en liten önskan om att huden ska kännas återfuktad också....hmmm.. jag fick ett behov av att smörja in mig en andra gång och det är aldrig ett bra betyg.
Konsistensen är aningens grynig om man glömmer att skaka flaskan och den känns väldigt odryg.

Inget bra betyg från mig alltså...förutom doften då. Den är helt klart godkänd!
Jag har även provat läppglanset med plumper-effekt med samma doft och den är inte heller godkänd. Ingen som helst effekt av plumper-ämnena och glanset innehåller så mycket glitter att jag fick nariga läppar efter ett par dagars användande...
Jag hade verkligen förväntat mig högre kvalité av Dessert Beauty. Inget att lägga pengar på, med andra ord.
SantaCarolina guidar er rätt i skönhets-djungeln! *s*

Och så!! TÄVLING!

Denna gång kan du vinna en sprillans ny plattång i miniformat. den är 17 cm lång och perfekt på resan.
Jag tog med min hand på bilden så ni kan få en uppfattning om hur liten den är.
Plus ett läppglans från Face Stockholm i nyansen Rose.
 

Så det ni nu ska göra för att vinna är ... skriv en slogan som passar för bloggen SantaCarolina!
Min nuvarande slogan högst upp på sidan är: "Inled mig icke i frestelse...jag kan gå själv!"
Maila eller skriv i kommentarerna för att delta. ni har till på torsdag den 23/8 på er...
Lycka till!
Puss hej!

http://pret-ty.se/

Nu måste ni bara kolla in det nya nätverket för oss sminkjunkies!
SantaCarolina ligger listad som en av bloggarna som är med från starten och jag är såååå stolt över min blogg-baby! ;0)
Titta in på http://pret-ty.se/   och njuuuuut!

Snart på SantaCarolina: recension av Dessert Beauty Body frosting i doften Bubble Gum....OCH en ny tävling!!
Det ni...
Trevlig helg!

Puss på er!
image139

Kicks i Domino-gallerian i Norrköping

Jag måste bara ge en eloge till personalen på Kicks i Domino i Norrpan...
Så otroligt proffsiga och kunniga tjejer!
Jag var inne häromdagen och stod och funderade över en foundation från Lancome, nämligen Magie Matte.
Genast kom en av tjejerna fram och hjälpte mig välja nyans (vilket kan vara lite krångligt när man är solbränd tycker jag) och föreslog faktiskt att jag kunde få ett prov på den innan jag köpte en hel flaska...den kostar ju ändå en del.
Nu är det ju så att jag jobbar som säljare själv och jag kan typ alla knep i säljar-handboken! haha... Så när hon erbjöd mig en generös provburk tappade jag nästan hakan. Det kallar jag service!
Så tjejer och killar, vill ni ha bra hjälp och service när ni ska köpa skönhetsvård så gå till Kicks i Domino.
Big big high five till er i personalen!
Det gillar vi...


www.kicks.se

Ps. På tisdag blir mitt nya jobb officiellt! Jag lägger upp en länk här till pressmeddelandet så får ni läsa....iiihh spännande!! ds.

Go Create...

Tack alla ni söta för råden! Jag ser att alla tycker jag ska ha lugg så någon form blir det...får se om min duktiga frisör Emma har tid snart för mig...

På tal om hår så måste jag bara tipsa om en superprodukt!
Den kommer från Lóreal och heter Go create och är en stylingspray... till skillnad från de flesta andra stylingsprayer så blöter inte denna produkt ner håret utan skapar struktur, stadga och inte minst VOLYM.... Nu har jag välsignats med ett tjockt hår men det är en väldigt tung man jag har och därför är denna spray guld värd! enligt Lóreal själva passar den även för de med tunnare hår och hjälper även till där med volymen...
Jag sprayar alltid lite i mitt nytvättade hår för att kunna styla dagen efter, och applicerar även lite samtidigt som jag fixar till frisyren på morgonen. Kostar 59 kr och finns i stort sett överallt... ICA, Coop. HM, Kicks m.m.


Jag behöver faktiskt er hjälp igen... :0)
Jag är i stort behov av en ny foundation....den måste matta ner min hy och inte vara för täckande...är lite nyfiken på Lancome Color Id... just nu använder jag Lóreal Cashmere effect....men den är alldeles för tjock för mig.
Nån som har ett bra tips gällande en passande foundation?

Avslutningsvis vill jag bjuda på lite ögongodis....Ni som känner mig vid det här laget vet att orkidéer är min absoluta favoritblomma och vilken fröjd det är att vakna upp varje morgon och se dessa två praktfulla exemplar i sovrumsfönstret!
Jag bara njuter och var tvungen att föreviga dem!

image137

image138


Goda råd är dyra...

Ni måste hjälpa mig nu... Jag behöver råd för att lösa ett av världsproblemen....
Nämligen... Ska jag ha lugg eller inte??

Titta och bedöm! ;0)

image134

Lugg på utväxt...

image135

Lugg som spretar åt alla håll och kanter...
Kommentera och vägled mig raringar! hehehe....
Puss hej!

Cutest ever!!

Ja då var det augusti då... Sommaren 2007 gick ruggigt fort och jag tror att det beror på vädret. Jag har ju varit ledig, eller arbetsbefriad som det heter, hela sommaren och har verkligen kunnat vilat upp mig. Nu är det nya tag som gäller! Snart börjar jag på nya jobbet och det ska bli fantastiskt kul!

Men... vill man nu njuta av sommarens sista tid och se helt fab ut så har jag hittat produkten för dig!
PoP Beauty har lanserat en palett med olika bronzetoner för kinder, ögon och läppar... Färgerna tilltalar mig verkligen! Perfekt att matcha med solbrännan... det är ju då bronzetonerna gör sig som bäst.
Finns på www.asos.com och blir din för 268 kr plus frakt!

image132
Är den inte bara helt... helt.. helt underbar med sitt lilla etui och allt?

När du nu  ändå är inne på Asos kan du även kasta ett öga på sötaste produkten EVER!
En liten apa som blåser luft på dina nylackade naglar så de torkar fortare!
Håll med om att den är cutest ever? Finns även den på Asos för 78 kr.
Tryck ner den lilla plattformen med bananer på och apan blåser dina nalgar torra!
Så sööööt....vill ha...

image133
Tills nästa gång... Puss hej!

SantaCarolina Tipsar!

Sallander Cosmetics är ett svenskt märke som etablerat sig på marknaden med en liten, men naggande god produkt: Stay Spray Make Up Fix.
Produkten fixerar ditt smink, spraya det helt enkelt över make up, och du behöver inte justera sminkningen på hela dagen! Jag är nu inne på min andra flaska och är supernöjd!
Det bästa är att den täpper inte till porerna och passar alla hudtyper och känns inte klibbig eller stel.
För 69 kr blir den din på www.eleven.se
Priset är inte fel det heller... :0)

image131

Idag ser det ut att bli en fin dag... Igår kväll var Malin hemma hos mig en stund och vi fick som vanligt i oss ett antal drinkar under mycket babbel och fnitter... Härligt med en singelkompis! haha...
Nu ska jag städa lite...utan att väcka A och sedan blir det sol sol sol sol sol sol....ja sol alltså.
Puss hej!

Nya tag.. med de galnaste lösfransarna någonsin!

Jag brukar nästan alltid äta min frukost framför datorn och samtidigt surfa runt på olika sidor för att få lite insipiration...
Idag föll valet på Make Up Store... och vad hittade jag inte där?
Jo, de galnaste lösfransarna någonsin- nämligen Fancy! Hahaha... jag måste få skratta lite här...
Men kolla bilden... två neonrosa testar i varje yttre ögonvrå??? Njaee...tror inte det, nej. Min första tanke var: När tusan är det tänkt att man ska kunna använda dessa? På jobbfesten? Familjemiddagen? På jobbet? Eller kanske på första dejten med nya killen?
Användningsområdena verkar vara oändliga, eller hur? ;0)

image129

Den här skulle jag däremot kunna tänka mig att använda varje dag... Face Mist. Bara att spraya på ansiktet, över makeup:en om man vill, så fort man känner sig lite torr och behöver en uppfräschning.

Ska nog ha en i skrivbordslådan när jag börjar på nya jobbet!
Nu är det duschen och Ikea med svärmor som gäller!
Puss hej!

RSS 2.0