Clarins Instant Light Lip Perfector...

Jag har en ny favvo i handväskan... Clarins nya plumper/läppglans Instant Light Lip Perfector!
Den nya generationens plumpers är här!
Borta är alla otäcka stickande och pirrande ingredienser som förut gav det där lilla extra. Ni kan i ett tidigare inlägg se hur man kan få en allergisk chock mot en plumper...haha..
Nya plumpers ska på ett naturligt sätt jämna ut veck och rynkor i läpparna för att skapa en illusion av större läppar... Hohojaja... säger till och med jag men jäklar vad bra det var!
Min nya favvo som sagt och priset är helt ok, 145 kr på Kicks.


Och så vinnaren i min tävling Veckans Look!
Och den vackra vinnaren är....
Uma Thurman!
Hon är ibland riktigt fulsnygg men sen jag sett Kill Bill så är jag övertygad! Uma är HOT! och så jäkla fit att det är otäckt... Grattis Josefine , du får ett läppglans och rouge!

Sen tänkte jag faktiskt dela ut ett tröstpris... Anna Hertzman lämnade in ett bidrag på en tjej som heter likadant som henne. Jag kollade in hennes hemsida www.annahertzman.se och det var en riktigt söt tjej på bilderna. Hon verkar vara väldigt begåvad som sjunger och skriver musik... Annah, du får ett läppglans du med fast av ett annat märke!
Grattis till dig med!

Jag har varit lite slö med bloggandet denna vecka men jag har giltiga skäl. Jag har varit i Stockholm på kurs och inte hunnit helt enkelt...Dessutom har jag gått och blivit blondin och stormtrivs!
Bilder på nya frisyren kommer i nästa inlägg!

Veckans Look!
Elettra Roselini är Lancomes nya ansikte för året. Så fantatiskt vacker kvinna och dessutom är hon svenskättad. Detta är Isabella Roselinis dotter, alltså Ingrid Bergmans barnbarn...
Se och njut...
Puss hej!
image73

Santacarolina provar och veckans look!

Faan vad jag blir irriterad blogg.se!!! Hela veckan har jag försökt logga in för att skriva ett nytt inlägg men icke! Jag har inte ens kunnat logga in... spännande.
Jag har iallafall under veckan som gått hunnit prova en ny, ganska hypad produkt.
Aqoulina Chocolovers Body Cream Soufflé.
Ja det stämmer, produkten doftar och ser ut som choklad-sufflé. Krämigt och fluffigt och vid första anblicken blir man kär! Men sen... alltså, det här med chokladdoft på kroppen. Ledsen, men den går jag inte på. Det luktar helt enkelt härsket och som om man använt sur mjölk... Bläääk!
Men, men men... krämen återfuktar huden helt fantastiskt och man känner sig verkligen mjuk och len efteråt.
Aquolina gör andra serier med andra dofter, t.ex. Pink Sugar vilken jag tror mer på.
Nä, Chocolovers skulle jag inte lägga mina pengar på.
 

Och så veckans look då!
Denna vecka faller valet på tjejen som spelar Izzie i Grey´s Anathomy. Är det nån som vet vad hon heter?
Ibland önskar jag att jag vore blond...
Izzie har ett fantastiskt leende och passar utmärkt i röda läppar som bilden nedan...


Jag har en tävling som startar idag och pågår i en vecka! jag vet att det är ungefär 60-70 personer som läser min blogg varje vecka men det är bara personer jag känner som ger sig till känna...
Därför vill jag att ni som vill vara med i tävlingen lämnar en kommentar om vem ni tycker ska bli Veckans Look och varför. Vinnaren vinner följande kit från Clinique:
Rouge och läppglans!

Puss hej!

POP Beauty och Veckans Look!

Ett nytt märke lanseras nu och under resten av 2007 på bl.a Kicks i Sverige. POP är ett engelskt märke med en svensk tjej, Sara Strand bakom. Sara är make up-artist och ville i och med skapandet av POP ta fram produkter för en bredare publik, därav de låga priserna och de måna färgkombinationerna.
Det jag hittills sett av POP bådar mycket gott och en och annan godbit har jag redan spanat in:

POP Sugar Shine Lipgloss


POP Eye Cake

POP Cheeky Pop (rouge)

Vill man ha tag i produkterna innan de dyker upp lokalt finns de att köpa på bl.a asos.com

Eva Mendez
En klassisk latinsk skönhet! Allt harmoniserar i hennes utseende... håret, huden, ögonen och hennes stilrena make up. Man ser väldigt sällan Eva i skrikig make up utan hon kör på naturliga och bruna nyanser som framhäver hennes mörka drag.

Helt klart en kandidat till Veckans Look!

På tal om godbitar...
Imorn ska jag och svärmor på Choklad festival i Linköping! Jag fick två vip-biljetter dit eftersom vi sänder live därifrån hela helgen. Ska bli riktigt roligt att kolla in massa god choklad!
Lovely...
Puss hej!

Jag är tagen!!!

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då börjar vi!

  1. Jag är märkligt förtjust i korsord.

Som en pensionär... jag vet. Men det intressanta är att när man löst ett par korsord på raken så märker man hur hjärnan vaknar till liv. Synnerligen bra hjärngymnastik!

Men det bästa av allt med korsord är att Andreas gillar det lika mycket som jag. På landet eller i båten finns det inget bättre än att dela en kudde och en håller i korsordet och en håller i pennan och så löser vi det tillsammans. Vi köper t o m ibland korsordstidningar.Då börjar vi alltid med det lätta och jobbar sen igenom tidningen och kör alltid fast i det svåra krysset. höööög mysfaktor med min älskade.

 

2.    Mitt självförtroende är ibland pinsamt bra.

       Jag vet inte var min självförtroende kommer ifrån. Men det är bra och starkt, det är ett som är säkert.
       Speciellt när jag lyckats med nåt riktigt klurigt på jobbet... ja då känner jag mig helt oövervinnerlig! Detta är ju inget man skyltar med direkt eftersom det är så sorgligt numera att ett bra självförtroende sticker i vissas ögon. Jag mår bra av det i alla fall och det är det viktigaste!

 

3.     Jag är en ständig optimist.

Det finns inget som inte har något positivt i sig. Ja okej då, mord och misshandel och tragiska sjukdomar för inget positivt med sig men ni vet vad jag menar.

Det finns människor i vår omgivning som ständigt ser det dåliga och tråkiga och som lätt tjurar till och blir arga. Vilket jäkla slöseri med energi, säger jag. Jag fattar inte hur man orkar liksom? Ta tag i livet och gå vidare, varför ska man slösa av sig själv på petitesser?

 

4.     Jag älskar djur.

Precis som Jossan skrev i sin utmaning att det ses som konstigt av vissa att inte gilla djur så gäller det samma för oss som älskar djur. Därmed inte sagt att någon av dessa åsikter är fel, det är inte det jag menar. Att jag har två katter och två hundar hemma tycker en del är märkligt...och "oh så trångt det måste vara?" och "oh så mycket smuts och hår det måste bli... och "oh så låsta ni blir?". Och? Mina djur är mina barn. Att säga att de är jobbiga och äckliga är en förolämpning mot mig och mitt sätt att leva. Att jag måste dammsuga ibland två gånger om dagen är ingenting mot vad dessa katter och hundar ger tillbaka i sin form av kärlek. Jag kommer alltid ha husdjur... mina föräldrar är likadana och jag antar att det är därifrån det kommer. Jag har väl tur som träffade en kille som är lika frälst i djur som jag är. Hehe..

 

5.     Jag tycker om att jobba som säljare.

Många, nästan majoriteten, skulle inte tycka om eller klara av att jobba som säljare. Nu är jag iofs ingen jobbig telefon-krängare men ett visst mått av tjat och ett ständigt glatt humör innebär mitt jobb ändå. Man får ta mycket skit av både kunder och andra men när lönen kommer och jag själv har påverkat min lön så pass mycket att jag är väldigt nöjd då är det värt det! Sen får jag ju träffa en väldig massa olika människor och har ett fritt jobb och det är ju fördelar som faktiskt betyder mer än pengar.

 
6.     Jag är en smink-junkie!

No shit, tänker ni nu. Jag vet inte var det började. Min mamma har alltid varit fin med smink och fixat hår och genomtänkta outfits. Jag älskade att klä ut mig som liten!

Jaja, jag har ett stort intresse och det är smink och skönhetsprodukter. Jag måste klämma, prova och inte minst köpa allt som väcker mitt intresse. Fasen, jag skriver ju t o m denna ganska ointressanta blogg om dessa produkter. Det är en hobby, oavsett vad vissa tycker, så det så! ;0)



Ni är tagna:
Lipgloss Bitch
Annie
Emilee


Sorg i mitt sminkjunkie-hjärta...

Nu ska jag ju fortfarande inte göra av med några pengar men framåt våren nu hade jag planer på att inhandla några favvisar från mitt favoritmärke Benefit Cosmetics. Det går inte att få tag i i Sverige förutom på den excellenta siten www.eleven.se
Häromdagen fick jag ett mail från Michael på eleven.se... Han undrade om jag ville köpa den sista av deras Touch me then try to leave creme från just Benefit. Vadå deras sista? undrade jag...
Jo de ska nämligen sluta med Benefit på obestämd tid eftersom det strulat så mycket med leveranserna...
OOhhh nej... OM jag nu ska köpa nåt från Benefit betyder det att jag måste köpa det från hqhair.com och betala desto mer i frakt,..
jaja jag får väl fortsätta drömma om denna ...
Benefit Sandal Scandal...
en slags peelingkräm för fötterna. Man smörjer in fötterna på kvällen, drar på sig de medföljande sockorna och sen vaknar man med perfekt pedikyrerade fötter! Lovely!

Sitter hemma och jobbar idag...jag har en liten katt brevid mig i soffan som jamar och spinner så fort jag rör på mig... härliga lilla Thea...

Ute är det vår! Jag tog med mig mina två hundskrällen ut till en hundrastgård igår och medans de sprang och leke där inne så stod jag och njöt av solskenet..... sååååå underbart att våren verkar ha kommit. Vädret är minst lika fint idag och om två timmar ska jag ta lunch och passa på att ta en promenad med mina älsklingar i solen!
Man kan lugnt säga att vårkänslorna sätter in en sån här dag!
Puss hej!

RSS 2.0