Min lilla mamma!

Jag skrev i ett tidigare inlägg om min snälla svärmor som överraskade mig med en Lancome mascara.

Nu måste jag ju faktiskt berätta att jag har världens bästa Mamma också!
Mamma och pappa kom hem från Tyskland och sin  vinresa i fredagskväll och var så nöjda och glada.
Igår hälsade de på mig när jag jobbade i souvenirtältet på City Gross och överlämnade en liten present.
image183
Mamma och jag på hennes födelsedag sommaren 2006. Behöver jag påpeka likheten utseendemässigt? hehe.. Inte världens bästa bild kanske...jaja...

Mammas favvo-märke är också Lancome och jag antar att det är därifrån jag fått det.
Som tack för att jag vaktat deras osociala katt Oscar i en vecka så fick jag ett Juicy Tube i nyansen Framboise! Tack snälla mamma och pappa! Ni vet hur ni ska göra mig glad! Juicy Tubes är by far det bästa läppglanset som någonsin skådats av världen och jag har säkert ägt ungefär 90% av alla de nyanser som finns. Men de går åt som smör i min ägo!
image182

När de ändå var inne på hallon-temat så fick jag även en flaska Bacardi Razz och Andreas en whiskey...men det är en annan historia! hehe...Eller kan leda det till iallafall!
Nu har jag precis varit på Sussies spinningpass och hon körde som vanligt skiten ur oss så nu kommer en dusch sitta fint. Passa nu på att njuta av söndagskvällen allihopa!
Puss hej!

Och de lyckliga vinnarna är...

Ja jag VET att jag skulle presenterat vinnarna i fredags... och ja jag skäms för att ha försummat bloggen å de grövsta...

Jag fick in flera spännande bidrag och det var inte det lättaste att utse de två vinnarna.

Vinnaren är av paket 1 är ingen mindre än... Beata på http://beatas.blogg.se !!!
Beata tipsade om en produkt på Åhléns herravdelning, ett kastanjevatten som ger en naturlig bränna på 10 sekunder....Chestnut Lotion ska den heta och kosta 85 kr. Någon bild kunde jag inte hitta men oj så nyfiken jag blev på denna produkt! Blir nog till att testa någon gång!

Vinnaren av paket 2 är....Christel!!! Christel tipsade om en produkt som passar oss med blandhy perfekt!
En ansiktskräm med namnet Dual Action Moisturizer från Clean and Clear, utan olja och och hjälper till att balansera den ibland så besvärliga blandhyn!


Beata och Christel, maila mig era adresser så kommer vinsterna så fort som möjligt! Min mailadress hittar ni i infosidan om mig högst upp till vänster på sidan.
Grattis till er båda!
Och till er som inte vann denna gång, fler tävlingar kommer snart på SantaCarolina!
Puss hej!

Spanat på Asos!

Varje morgon inleder jag med en kopp latte framför min dator på mitt kontor med takfönster i klubbhuset.
Jag har ett eget kontor....och ett eget takfönster...och en underbar chef... och en mysig kollega....och VÄRLDENS BÄSTA JOBB!! Ledsen, men jag var bara tvungen att berätta det.
Och när jag sitter där på mitt bästa jobb så kollar jag alltid in vad de fått in på Asos sen dagen innan.

Idag hittade jag följande kap!

image176
Liparazzi Flash Lips Lip Gloss i nyansen Millionare. Det här läppglanset har spegel och LAMPA...om man nu skulle råka befinna sig på ett mörkt ställe och JUST DÅ behöva smeta på lite läppglans....haha... finns som sagt på www.asos.com för 121 kr. Och då får du även med ett mobilsmycke i form av ett hjärta!

image177
Square Compact Mirror
En liten söt fickspegel för väskan! Två speglar varav den ena förstorar. 90 kr.

image178

På rea-sidan på Asos hittade jag detta alldeles utmärkta läppglans till ett billigt pris!
Urban Decay XXX Shine Cooling Lipgloss för 121 kr i nyansen Quickie.
Läppglanset innehåller pepparmint för den där lilla plumper-effekten och har en nästan oslagbar glans. Den äter man inte upp i första taget!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen...
Detta är ingen modeblogg men ibland springer man på ett objekt som man bara måste visa upp för andra.
Hade jag 1800 kr att lägga på en silkesklänning från Miss Sixty... ja då skulle det bli denna....
image179
Hör ni hur den ropar: "Caroline, använd klickfingret och buda hem oss! Vi behöver varandra! Vi kommer bli en match made in heaven! Du vill ha oss...My precious...."

Jag och silkesklänningen får leva utan varandra.
Även om kärleken hade varat för evigt! ;0)

Godbitar från Helena Rubinstein

image173

Demi Moore för HR.

Jag har kikat lite på HR´s sortiment och hittade genast två godbitar!

Models Eyes Palette i nyansen Dolce Vita.
image174

Jag är en riktig sucker för paletter. Den här innehåller fyra skuggor (finns i flera andra nyanser) samt en ögonprimer för både skugga och concealer. Spegeln i locket ger extra pluspoäng!

Wanted Gloss Silicone Volume
image175

Ett läppglans i en mängd härliga nyanser! Vill ha allihop!!!
Detta är ett läppglans med plumper-effekt och sägs ge silikon-effekt... frågan är väl om man vill uppnå den effekten? Är det verkligen så snyggt? Men som de flesta andra plumpers så kan jag nästan garantera att inte denna heller håller måttet. Snyggt är det iallafall!

Jag behöver er hjälp. Jag läste nyligen i en tidning om en tonad dagkräm från just Helena Rubinstein. Är det nån som vet vad den heter?
Svar mottages tacksamt!!!
Puss och hej!

Oj... vad jag har varit dålig på att blogga...

De senaste dagarna iallafall.
Det händer så mycket på mitt jobb!! Laget är klara för återkomsten till Allsvenskan och nu ska ju detta firas på alla möjliga sorters vis. Vi har haft tårta till fikat som budats hit varje dag sedan förra veckan. Det är inte bra... haha...

Tävlingen fortsätter till imorgon kväll här på SantaCarolina. Vinnarna dras och presenteras på fredag kväll.
Kom igen, lämna ert förslag, det krävs inte mycket för att vinna!

Lite senare under dagen kommer jag tipsa om lite läckert från Helena Rubinstein!

Tävling IGEN på SantaCarolina!

Apotekets produkter kan man väl tycka vad man vill om. Många tycker att det är budgetprodukter till höga priser medans andra inte använder något annat.
Ett som är säkert är väl att de är väldigt milda och skonsamma mot hud och hår.

Nu har du chansen att vinna lite härliga produkter från just Apotekets olika märken.

Paket 1:
 

Aco roll on deo, volymbalsam från Apoliva (med en underbar doft) samt en reseförpackning balsam från Våg.

Paket 2:
  
Aco Cover Up ( en kräm att dölja och punktbehandla finnar med, har även en sammandragande effekt på porerna.) Våg Balsam fullstorlek samt en reseförpackning Våg balsam.

Vad ska du göra för att vinna då?
Följande...

Använd kommentarfältet eller maila mig följande info:
Vilken är din favoritprodukt och varför är den så bra för just dig?
Game on allihopa! Ni har till på torsdagen den 27 september på er att medverka.

Moa, som vann förra tävlingen, jag har inte glömt dig om du undrar var din vinst har tagit vägen. Jag väntar fortfarande på läppglanset. Men jag skickar plattången på onsdag så får du den lite innan. Hoppas det är ok!
Puss hej!

Ännu en helg till ända...

Kan man uttrycka sig så? En sak som jag brukar störa mig nåt så kopiöst på är när folk skriver fel på enda och ända. "Jag var den ända där..." eller "Jag har tyckt så enda sedan..." osv... GAAAHH!
Likdant när det gäller orden de och dem. Hur svårt kan det vara liksom? Nä, det där sista tar jag tillbaka. Det var lite elakt... ( nu kommer jag säkert stava fel nånstans i detta inlägg bara därför...)

Oj... började inlägget med en liten grammatik-lektion så där... Ni som fortfarande orkat läsa ÄNDA hit, ni har stort tålamod!
Den här helgen har jag varit gräsänka. Jag har varit jätteduktig! Jag har rensat min byrå. Jag har hjälpt svärföräldrarna i sommarstugan. Jag har tränat hela tre gånger! Nu jäklar ska jag komma i form igen! Det kändes dömt att misslyckas när jag började dagen med att äta lösviktsgodis framför datorn INNAN jag ätit frukost. Jag är ett hopplöst fall och en hopplös gottegris, jag vet.

För att väga upp det onda så bestämde jag mig för en nyttig middag efter spinningen i form av sushi. Min favvo-mat! Jag åkte till Kimono Sushi för att hämta min 10-bitars låda.
Det är alltid lika roande där inne medan man väntar på sin mat... De två kockarna pratar bara japanska med varandra. Och det låter och verkar som de enbart skäller på varandra hela tiden. Vilda gester och höga röster!
Ni som sett Kill Bill 2 när Kiddo går in på sushibaren för att få ett svärd vet vad jag menar... hahaha.... även om ni inte gillar sushi, gå till Kimono bara för att se de där två vara ständigt oense.

Ja detta blev ett inlägg totalt utan skönhetsprylar.
Jag ber att få återkomma i det ärendet imorgon! Nu ska här målas naglar!
Puss hej!


Bloggtema: Nästa inköp!

Veckans bloggtema på pre-ty är... Vad är ditt nästa inköp?

Jag har länge suktat efter i.d. mineralpuder, ett transparent mineral löspuder. Besvikelsen var stor efter MUS Wonder powder som är deras mineralpuder. Det lägger sig som en kaka över huden och ser... ja helt ärligt, förjävligt ut!

Så... nu har jag fått ändan ur vagnen och klickat hem ett mineralpuder från just i.d. efter lite goda råd från Rocketqueen.
image168


Vad är erat nästa inköp? Det behöver inte vara något i sminkväg utan kan vara ett par skor ni suktat efter lääääänge eller kanske något annat?

Mitt hår är räddat btw...numera är jag inte blondin, utan en trevlig brunett med röda och blonda slingor. Bild kommer...

Igår kväll träffade jag och A våra kompisar Lena och Tobbe. Vi bowlade, jag förlorade givetvis, och hade det riktigt trevligt! Sedan fick vi vår plankstek. Allt var frid och fröjd tills jag och Lena kom till våran andra köttbit, som liksom låg gömd under den översta biten...Hmmm... vad märkligt det smakade? Smakade det inte lite mögel? Näää... (grabbarna smakade vid det här laget) jaaa...vad konstigt... tillslut kunde Andreas och Tobbe konstatera, som de jägare och styckare de är, att våra köttbitar var ruttna...helt enkelt för gamla för att duga som mat. Och inte vilken mat som helst, utan restaurangmat!
Sååå vidrigt... jag trodde magen skulle vända sig ut och in! Och det där hade jag ätit av!

Vi fick in nya köttbitar under tusentals ursäkter från personalen...inte deras fel stackarna...Men vid det laget hade matlusten avtagit om man säger så och vi begav oss till Bishop istället för att dränka illamåendet i öl och cola för min del eftersom jag agerade chaufför kvällen till ära.
Jag brukar inte vara känslig när det gäller mat men detta tog priset...
Nästa gång vi ses ska vi laga middag hemma, kom vi överens om!
Nu är det dags för en dusch och sedan promenad i det härliga höstvädret!

Trevlig lördag!

Rosa hår...Stylish!

Ett missöde har skett.
Jag har färgat mitt hår. Eller rättare sagt MISSfärgat mitt hår.

Det som skulle bli brun-kopparfärgade slingor i allt det blonda blev illrött i luggen och ljust brunrosa i övriga håret.
Riktigt stylish. Och detta jobbar jag med idag...fast med ett brett hårband över luggen.

Jag måste iväg och köpa lite bruna slingor på lunchen... så här kan jag ju inte se ut! haha...
Jag tänkte först att jag kanske vänjer mig men sedan fick Andreas syn på mitt hår och upplyste mig under skrattanfallet att jag såg ut som en estet. Och ja... det gör jag nog med blont hår med röda slingor i.

Fördelningen av slingorna blev bra iallafall. Behåller nog några av de röda tillsammans med lite blont och brunt.
Ikväll blir det Mission Hair Rescue hemma hos fröken Johansson.

Så det kan gå! ;0)

Härliga höst!

Jag är en sommar-tjej, absolut! Älskar att sola, bada och njuta i värmen.
Men... det är nåt visst med hösten med. Alla årstider har sin tjusning!

Njut av lite höstinspirerad make från Make up Store och Lancome...

image167

Överst: Lancome Vernis Triple nagellack i nyans 355, Twinkle eyeshadow från MUS nyans Aztec och läppglans Glosslips i nyansen Yoga.
Nedre: Cybershadow från MUS i nyansen Sable, Lancome Blush Subtil nyans Rose sable och Lipglosspot från MUS i nyansen Jub.

Ni vet väl...?

                                           image166

Att det är dags ikväll igen? Klockan 21.00 på Kanal 5.
Jag ska mysa med tacos, mjukiskläder och lite sömn innan tror jag allt...
Är sjukt trött idag och regnar gör det också!
Återkommer snart med min egenklippta lugg *s* och lite tips på trevliga höstfärger!
Puss hej!

Jag erkänner!

I must confess... hihi...jag har klippt håret, äntligen!
Eller inte jag...jag tvingade svärmor att klippa topparna, hon fick nästan ett nervsammanbrott över alla olika etapper jag har i håret... haha...
Luggen, den klippte jag själv...ja jag erkänner. Dumt men nu är det gjort! Alla som var med tidigare i somras röstade ju för lugg och nu sitter den där den sitter. Utan återvändo. Men inte likadan som innan, ni får se bildbevis imorn när jag sminkat och klätt på mig inför första hemmamatchen som jag ska jobba på.

Jag har de senaste veckorna provat en ny ansiktskräm.
Mycket har det snackats och skrivits om Aloe Vera de senaste åren och det de flesta verkar överens om är att det är himlans bra både utvärtes och invärtes.
När vi handlade mat för ett par veckor sedan på Citygross hittade jag det som skulle visa sig vara en riktig dyrgrip (Citygross av alla ställen, jag VET).
Sasco heter en tillverkare av kroppsprodukter som innehåller just Aloe vera. De har produkter för hela kroppen, t.ex. en kräm att använda efter hård styrketräning, tydligen väldigt populär bland gym-grabbar.

Jag hittade iallafall en ansiktskräm för dryga 100-lappen och den har nu hårdtestats i ett par veckor.
Jag kunde inte vara mer än nöjd. Huden har en spänst och lyster som den aldrig tidigare haft och finnar och orenheter ser man inte skymten av längre. Aloe vera´n ska tydligen också verka anti-inflammatoriskt också!

image165

Ni kan läsa mer om deras produkter på www.sasco.se

Nu ska jag ta hand om lilla hängiga voffe... Aston är ett riktigt skrälle som älskar att äta allt som kommer i hans väg, hälsosamt eller ej. Nu har något nytt bosatt sig i hans tarmar så han dreglar för han mår så illa och stackarn måste ut för att utföra sina små behov heeeeeela tiden. Ledsen är han också och söker tröst.. sötnosen.
Men man kan ju allvarligt undra när han ska bli vuxen...Och när han ska fatta att det inte är gott att äta andras bajs och annat otrevligt...
Jag har sagt det förr och jag säger det igen; Vad skulle jag göra utan mina älsklingar?
Njut nu av söndagkvällen, imorn är det en ny arbetsvecka!
Puss och hej!

Min bästa svärmor!

Jag har en väldig tur. Jag har en svärmor som är som en bästa vän.
Vi kan prata om allt, vi har samma klädstorlek (fast det skiljer ca 24 år...) och hon ställer alltid upp! Jag får låna hennes bil, vi åker till Ikea ihop bara hon och jag och vi tränar tillsammans.
Kort och gott, hon är bäst!

Och hon blir ju inte mindre bra när hon varit så pass uppmärksam att hon lyckats urskilja vilken mascara jag gillar bäst i allt mitt tjatter om smink och hudvårdsprodukter.
Igår när vi hämtat henne och svärfar på flygplatsen fiskade hon upp en Lancome  Léxtreme ur taxfree-påsen som jag fick som tack för att vi vattnat blommorna och tagit in posten!
Tack tack, snälla lilla extra-mamma! Vilken tur att du köpte världens bästa mascara åt dig själv också!

Som sagt, jag har en väldans tur. Det kunde vara mycket värre, tro mig!

Eyedust på inköpslistan!

Insåg igår när jag skulle göra mig presentabel inför en vip-invigning att jag inte köpt ögonskugga eller nåt annat i ögonsmink-väg sedan typ maj...tror jag. Förutom mascaror då...

Jag har har ju hittat en ny favvo-blogg: http://sminkan.blogg.se och jag säger bara ... gå in där och beundra denna otroligt duktiga tjejs verk med ögonskuggor! Helt otroligt...
Iallafall, på Sminkans så har jag hittat två nya Objects of affection!
Make Up store har en produkt som kallas Eyedust. Ni vet säkert vad det är, men för er som inte vet så är det alltså ögonskugga i pulverform. De finns i en rad olika färger och uföranden, men det jag gillar allra bäst är att de glimrar och glänser så fint på ögonbrynsbenet. Otroligt bra som highlighter men även för att förstärka och sudda olika ögon-makes med.

Jag har hittat två som kommer få följa med mig hem inom en snar framtid!

image163

image164

24 Carat och Carat! Dessa färger stämmer väl ganska bra överens med det du ansåg att jag skulle använda , eller hur Sminkan??

Dessa godbitar blir dina för 125 kr styck i närmaste MUS-butik.
Nu är det snart dags för lunch och jag ska hämta upp lite mat och sedan bege mig hem för att äta med min sjuka och mycket medtagna pojkvän... *fniss*. Nä nu var jag elak.
Han är jättesjuk. Så där sjuk som bara män kan bli.
Trevlig fredag allihopa!
Puss hej!

Magna Scopic av Estée Lauder

        image162                              
                 
Magna Scopic är min första bekantskap av Estée Lauders mascaror.
Den ligger rätt högt i pris, och utseendet borgar för härliga lyxiga fransar. Såna där som man såg svepa lätt längs Penelopé Cruz kinder i reklamen för Lóreal right? Innan den stoppades alltså...
Underbara...äh! Jag slutar där!

Denna produkt är rent ut sagt värdelös. Visst den är svart och har bra pigment och en stor borste men det är också allt.
Den fäller och flagar. Den är alldeles för tjock i konsistensen OCH den ger obotliga spindelben.
Efter ett par lager av denna mascara så har man inte långa separerade fransar. Man har EN frans.
Spindelben, var ordet.
Ingen hiss från SantaCarolina inte...
Kanske att den kan vara användbar mot slutet när formulan tunnats ut och borsten inte är så kletig?
Möjligt, men jag kommer inte försöka.
Tacka vet jag mina vänner, Lancome Hypnose och Extreme! Er kan man lita på!

Sov gott alla raringar!

"Vaffö är Åke suuk?"

Ja det kan man fråga sig...
VARFÖR blir man förkyld? Varför ska näsan rinna och varför, snälla lilla skapare, ska man ha ont i halsen för?

Ja jag är sjuk om någon nu inte förstod det. Sjuk och genomförkyld och ny på jobbet. Kombinationen är slående!

Jag ska nu skriva lite på recensionen av Estée Lauder Magna Scopic som jag har utlovat.
Den kommer... ikväll... eller kanske imorgon bitti om jag skulle råka somna här vid datorn.

Tyck synd om mig.
Puss och snörvel...

Advanced Night Repair- en vecka senare!

Jag har nu under en vecka hårdtestat Estée Lauder Advanced Night Repair och jag kan inte vara annat än nöjd med resultatet!
Min hy har fått en helt annan lyster och jämnhet...men så är ju också detta satans dyra droppar. Men min lilla testflaska är inte på långa vägar slut, så produkten är dryg. Jag har kanske hunnit använda en sjättedel.
En trevlig effekt som jag la märke till var att minuterna efter att jag smörjt in ansiktet med formulan så satte blodcirkulationen i ansiktet fart, vilket resulterade i en härlig rosig ton.
Uppskattat! Även om man bara ska gå och lägga sig...
Konsistensen är härligt tjock och honungsliknande...jag vill helst smörja in hela kroppen med den....*s*

Min kvällsprocedur ser ut som följande: Först rengöring, sedan ansiktsvatten...efter det Advanced Night Repair som får gå in i huden ett par minuter innan jag applicerar min nattkräm. Två kvällar har jag även kompletterat med Clinique Turnaround Concentrate för lite extra exfoliering.

Ett bra tips om man vill prova Advanced Night Repair är att prova ett av Estée Lauders necessär-erbjudanden. D v s "Köp två produkter , få en necessär fylld med miniprodukter"-ni vet. Just nu finns det ett sådant på både Kicks och Parfymeri L. För prova detta underverk bör man... om man vill se underverk ske med sitt ansikte!

                                                                               image161

På tal om nåt helt annat! Helt off topic...
Visste ni att man kan vara två personer som har samma mobilnummer? Det kan man tydligen, iallafall om man är abonnent hos Tele2. Intressant va?
Jag upptäckte i helgen att Tele2 gett mitt jobbnr till en 15-årig tjej i Stockholm en vecka efter att mitt abonnemang öppnats! Hur f*n rent ut sagt kan det ske??
Som om det inte var nog förvirrande, så hann ju självklart lilla donnan messa ut "sitt" nya nummer till ALLA sina jämnåriga kamrater i sin telefonbok. Behöver jag säga att denna helg har varit fylld av hormonstinna sms och samtal? Vet ni hur mycket fjortisar grälar via sms? Och hur illa de skriver och talar??
Ja frågorna är många...
När jag påpekade för en av hennes väninnor via sms att hon hade fel nr till Lisen (ja fjortisen hette så tydligen) och att hon gärna fick sluta ringa och lägga på nu, vet ni vad jag fick för svar?
"Fett synd för dig då".
Vadå fett synd för mig?? Då höll jag på att explodera och valde att skrämma skiten ur snorungen genom att kolla upp henne och messa hela innehållet till henne och informera henne om att hon borde vara mer aktsam med pappas lilla mobil...
Hehe... ja barnsligt jag vet. Men idag har Lisen fått nytt nummer och allt är frid och fröjd.
Så det kan gå i välfärds-Sverige! ;0)
Puss hej!

Fråga om nattkräm

Beata på http://beatas.blogg.se frågade om vilken nattkräm jag skulle rekommendera till henne. Nu är det ju jättesvårt eftersom jag inte vet något om hennes hudtyp, men ett önskemål från Beata var att den inte fick vara för fet.
Då säger jag på en gång: Undvik L300 nattkräm. Den är nog bland det fetaste jag stött på! Vill man vakna med ett ansikte invaderat av härliga finnar, japp då är detta produkten för dig.
Skämt åsido...
Dessa två produkter kan jag rekommendera och de passar hudtyper från torr till fet.

image159                         image160                   


Lumene Hydra Drops för ca 95 kr, har en len och krämig konsistens och vårdar huden med välgörande oljor.
Innehåller inga färgämnen och passar även känslig hy.
Clinique Repairwear Lift Firming Night Cream kostar från 460 kr, lyfter och stramar upp huden genom en unik energicocktail som hjälper hudens egna kollagenproduktion.

Till varje nattkräm tycker jag gott att man kan kosta på sig ett serum eller tillskott för huden någon gång ibland. Dessa produkter ligger ofta ganska högt i pris men då får man minnas att man inte behöver använda dem varje natt. Jag brukar använda Clinique Turnaround Concentrate som milt peelar huden och lämnar den med en fantastisk lyster.
Eller prova Estée Lauder Night Repair, som jag testar just nu, den gör också under med hyn!
Nu... åter till fotbollen! Det trodde ni aldrig att jag skulle skriva va?? haha...

La Source... Oh Lordie!

                                                                      image158
Jag har upptäckt en ny liten härlig sak... Fick ett prov skickat till mig från Accessora och det skulle visa sig vara väldigt uppskattat!

La Source från Crabtree&Evelyn är en handbehandling och återfuktare!
Eller kalla det allt-i-ett-produkt förresten! Krämen i denna tub innehåller mineralsalter som berikats med milt peelande havsalgextrakt.  Den mjukgör och återfuktar den nya huden med milda ingredienser.

Okej... det där var deras egen beskrivning. Lite enklare förklarat;
Ta en liten klick på torra händer...kom ihåg att ta av ringar så de inte repas. Efter ca 30 sekunders masserande så sköljer man bort krämen och torkar händerna försiktigt.

Du kommer inte tro att det är sant. Så här lena och friska händer kommer du aldrig se igen! Doften är fantastisk, huden blir fantastisk och vet du vad som är ännu mer fantastiskt?

Priset. Denna tub på 100gr kostar 159 kr på Accessora. Vem sa att man behövde gå till en hudterapeut för att få en riktigt bra handbehandling?
Inte jag iallafall! ;0)
Ha nu en härlig lördag!

Burt Bee´s Citrus Facial Scrub

Oj... det blev heeeela två dagars frånvaro här på bloggen. Nya jobbet tar all tid och igår hade jag en arbetsdag på hela 12 timmar.. jaja...man ska känna att man lever, så är det.

I förra veckan budade jag hem ett riktigt kap på Tradera, en helt ny och oöppnad Citrus Facial Scrub från Burt Bee´s. Slutsumman hamnade på hela 20 kr med frakt...haha...Burt Bee´s har blivit lite av ett favvo-märke för mig.

Burt Bee´s är ett amerikanskt märke och de tillverkar sina produkter med enbart helt naturliga ingredienser. Det enda man använder utanför växtriket är t.ex. Vitamin E. Alla produkter i deras serie är 98 till 100% naturliga och de testar inte på djur. "Närmare naturens egna produkter kommer du inte", enligt Burt´s själva.

Citrus Facial Scrub består till stor del av nedmalda citronkärnor och ser ut som... ja... mörk sand. Den river precis lagom mycket , men det beror självklart på hur mycket vatten man tar till. Bäst är ändå konsistensen! Smulig och väldoftande...

image157

Vill du testa något annat från Burt Bee´s så rekommenderar jag Cherry Lip Gloss (som egentligen inte är ett läppglans utan mer som ett läppbalsam) som är perfekt att smörja in läpparna med om du utsatt dig för hårt och tärande väder som ute på sjön eller i skidbacken t.ex.
Prova också Pore Refining Mask som är en ansiktsmask som effektivt rensar porerna. Produkten är väldigt dryg eftersom den består av lera som man själv blandar till med vatten för en lagom tjock kräm.

Nu är det fika...och ikväll ska vi skjutsa svärföräldrarna till flygplatsen. De ska till Mallorca och jag är inte ett dugg avundsjuk...inte ett dugg. Intalar jag mig.
Puss hej!


Första dagen...

Det här är ju lilla jag!

http://www.ifknorrkoping.se/Nyheter.aspx?a=16866

Babies babies babies...

Imorgon är det en STOR dag för mig! Efter 2,5 månader är det äntligen dags för mig att börja på mitt nya jobb.
Och inte vilket jobb som helst utan mitt Drömjobb! Jag är helt övertygad om att jag kommer trivas alldeles utmärkt bland alla härliga kollegor på IFK Norrköping. Så där!
Då var det officiellt!

Jag lovade tidigare att det skulle skrivas lite om produkter för bäbisar och barn. Många är de vänner och släktingar som skaffat barn den senaste tiden och för en djur-förälder som mig så blir man lite häpen över denna djungel, eller rättare sagt Amazon, av baby-prylar som finns.
Nu är ju detta en skönhets-och kroppsvårdsblogg så där har jag lagt fokuset.

image156

Badger Baby Balm är ett balm för babymassage, men används med fördel på mer känsliga ställen som t.ex. runt blöjkanten. Extrakt av kamomill och ringblomma verkar mjukgörande, medans olivoljan och bivaxet förhindrar uttorkning. Denna lilla plåtburk finns på bl.a. www.eleven.se och kostar 79 kr.

Baby Feel Welcome Selected Gift Box kommer från www.krokofant.se och kostar 99 kr.
innehåller skonsamma produkter för barnets känsliga hud, som t.ex. massagegel, hair and body soap, en cd och en liten handduk.

Bamse Solskydd från Apoteket kostar 98 kr för 100 ml.
Ack så viktigt att skydda de minstas hud i solen! Den är vattenfast och oparfymerad, spf 30.

ACO Baby Bath Oil finns också på Apoteket och kostar dig 49,50 kr för 200ml.
Detta är en mild och skonsam babyolja innehållandes vegetabiliska oljor från solros, bomullsfrö och raps. Kan användas i bad och dusch, men även strykas på huden och behöver inte sköljas bort.
Oparfymerad och utan alkohol och färgämnen.

Tandborsthållare med timglas så att barnet själv kan hålla reda på tiden! Söt liten prinsess-hållare från www.babykompaniet.se för 59 kr!

Alla produkter ovan passar ju självklart även vuxna med känslig hud!

Nyfiken på...

Bourjois nya plumper Pulp Action Lipplumping gloss!

image155
Färgen ser helt perfekt hud-rosa ut... kostar 111 kr på  www.asos.com

Plumpern innehåller Collagen, och det ska öka blodcirkulationen i läpparna och lämna dem varma, glansiga och putiga.... Behöver jag skriva att nyansen heter Sexy Rose?

Behöver du en ny plattång? Då vill jag tipsa om att Asos har rea på riktigt fina tänger från Toni&Guy...priserna ligger från 280 kr...ingenting ju för en plattång av hög kvalité! Kika in på Asos Clearance-avdelning.

Snart kommer min Invalido hem! haha... A ramlade ner från ett berg i vintras och har sen dess haft problem med nacken...Ja jag vet hur det låter med att ramla ner från ett berg och allt, men det var inte så dramatiskt trots allt. Han har börjat styrketräna och då small det självklart till ÄNNU mer i nacken så han har varit hos kiropraktorn idag... Vi får se om han kan gå imorgon... hehe.
Puss hej!

Estée Lauder i hårdtest!

image154
Estée Lauder är ett märke som intresserar mig mer och mer... Tidigare har jag bara provat deras nagellack och ögonskuggor men nu jäklar... här ska hårdtestas!

Under veckan som kommer ska jag prova Advanced Night Repair och Magna Scopic mascara från just Estée Lauder.

På önskelistan just nu står Pure Color Nail Lacquer i nyansen Peach Sorbet och Pure Color eye Shadow.
Också från miss Lauder...

Recensioner kommer under veckan!
Just nu är det bara jag och kattan hemma... skööönt...bara vi brudar. Thea sitter brevid mig bakom gardinen och när jag ägnat henne lite för lite uppmärksamhet hörs det ett tydligt :" mjäääää" och så slår hon med tassen på gardinen, så att jag verkligen inte kan missförstå hur mycket jag försummat henne...
Senare vankas det middag hos mina kära föräldrar...Mamma skulle göra sin helt fantatiska kycklinglåda med vitlöksbröd till! Mamma, U rock!

Puss hej!


Sämsta köp...ever!

Jag måste bara börja med att få utlopp för lite frustration...
Antibiotikan som jag äter just nu.... My Lord, vilka biverkningar! Jag har aldrig varit med om nåt liknande... Ständigt illamående, darrig och hjärtklappning! Nu har jag ätit ett antal olika sorters antibiotika de senaste åren och INGEN har varit som denna... min läkare sa att detta var heavy shit (njaee just de orden använde hon iofs inte... ;0) ) men nu fattar jag vad hon menade. Men, antagligen kommer detta att få bukt med den dumma inflamationen så jag ler och är snäll!
Så! Det var det...

Veckans bloggutmaning bland oss bloggare på nätverket www.pret-ty.se är följande: Ditt sämsta beauty-köp någonsin?
Hmm.. ja inte var det svårt att välja inte! Visst, ett par nitar har jag ju gått på som alla andra, Library of Fragrance är en av de senaste men absolut sämst är denna lilla manick:

Japonesque Heated Lash Curler

image153

Denna lilla sak, alltså en uppvärmd ögonfransböjare, kostar 295 kr ex frakt. Vill ni slänga drygt 300 spänn i sjön nån dag så kan ni få min! Den ligger och samlar sminkdamm i mitt badrumsskåp.
Jag har ett ord för den här: VÄRDELÖS. No good for nothing! (med andra ord)

Okej, jag har envisa fransar. De är förvisso långa och fina, men de är spikraka. De vill inte gå med på att böjas hur som helst... och använder jag en för rinnig mascara efteråt blir de ännu rakare.
Tanken med denna böjare är att man liksom ska "kamma" upp böjen på fransarna. Det går inte. Det är stört omöjligt. Den blir helt enkelt inte varm. Vi lämnar den där.
Nu vet ni. KÖP.DEN.INTE.

Men.... *triumferande*
Vill ni däremot ha en böjare som faktiskt funkar så får ni bege er till närmaste Make Up Store. Där finns en uppvärmd böjare, för enbart 125 kr, som är utformad som en vanlig ögonfrans-böjare. Som en tång alltså, så att man pressar upp fransarna samtidigt som värmen böjer dem fint. Helt enkelt bland det bästa jag har!

Jag funderar allvarligt på att permanent-böja min fransar. Nån som har erfarenhet av detta? Jag har hört att Face ska vara duktiga på det... Skriv gärna en kommentar om ni själva provat på frans-permanent.
Puss hej!

RSS 2.0