Pumper-test!

Så var det dags! Mitt stora test av plumpers.. eller stort och stort, jag har provat tre st.
Det var med lite eftertanke jag började glossa min läppar.. måndagens allergichock kändes fortfarande fräsch i minnet. Men vad gör man inte för sina vänner och läsare! *s*

Först ut.....

Perelli Perfect Lips. ca pris 200 kr.

 
FÖRE                           EFTER

 Ja viss skillnad ser man... Överläppen blir helt klar större, underläppen med. Den ger inget glans knappt, utan tanken är att man kan efter ca 10 minuter använda ett annat gloss eller läppstift över.
Detta är helt klart min favorit. Den gör inte det minsta ont, inget svidande och stickande här inte och den gör inte läpparna knallröda som andra plumpers gör. Enda nackdelen är att den är otroligt svår att få tag i. Jag kunde inte ens hitta en bild på den på nätet... dryg är den iallafall så jag får väl hålla ögonen på Tradera framöver.

Too Faced Lip Injection  från ca 170 kr.

  
FÖRE                          EFTER
AAAAAAAJ satan så fruktansvärd denna produkt är. Jag kan inte fatta hur nån kan vilja använda den. Det gör så jävla ont rent ut sagt så jag var tvungen att torka bort allt direkt efter bilden var tagen. Svidandet och brännande sätter igång direkt och det kliar och sticker.. alldeles röd runt läpparna blev jag också, och det vet jag fler som blir av denna. Visst läpparna blir lite större men ännu en nackdel är att läpparna blir illröda och man ser sjuk och tårögd ut (delvis för att det gör så ont). Samma sak gäller för DuWops`s lip venom, som är en liknande produkt. Lova mig att ni aldrig slösar era slantar på dessa två.

24/7 Freeze  ca pris 395kr

  
FÖRE                          EFTER

Denna produkt är ett mellanting av de två här ovanför. det gör inte ont, det sticker lite bara och man ser en liten liten skillnad, mest på underläppen där man inte vill ha så mycket förstoring iofs...
Priset får en ju att nästan trilla av stolen (tom för en sminkjunkie som jag) och dessutom tar den slut otroligt snabbt. Färgen jag använder heter First Frost och är längst till vänster på bilden.

Som sagt, Perelli Perfect Lips är favvon. Lagom prisvärd, dryg och fyller sin funktion utan att man behöver lida... haha
Sen kan man ju faktiskt låta bli att använda plumpers och bara vara nöjd som man är men nån måste ju göra detta hårda jobb...
Puss hej!

Allergi!!!! Och så vårens make-up trender!

Hmmm.... jag är aldrig allergisk mot nåt...jo förutom lite lite pollen-allergi på vårkanten, men annars helt problemfri. Tills ikväll!!!
I förra inlägget skrev jag om ett läppglans/plumper som jag skulle prova. Det heter Taberco Naked Kiss Plump... jag beställde en såååå fin färg och den fick jag hem idag. Genast skulle det provas så jag gned in ordentligt med glans på läpparna... det började stickas. Ingen fara, tänkte jag, det ska det göra med plumpers. Det stack ännu mera... sen började det brännas. Och svida... vid det laget hade det gått ca 15 minuter. Jag tittade mig i spegeln!!!! Ve och fasa! Jag hade fått en allergi-chock! Det värsta var att nu började det sticka i halden också... HJÄLP! Som tur var, la sig det ganska fort och jag tror att jag överlever kvällen- Så här snygg blev jag iallafall när jag torkat bort allt klet... en snygg RÖD och svullen halvcirkel täcker hela hakan plus en bit ovanför överläppen.

 

Och med detta sagt, så kommer jag i nästa inlägg visa före och efter bilder på mina favvo-plumpers som man faktiskt inte blir allergisk av!

Och så till vårens trender inom makeup! Nu vill jag ha nåt roligare att tänka på än min svidande haka!

Metallic-ögon!
En av vårens stora trender är metallic ögonskuggor. Ska du måla ögonen i vår så ska det vara med en rejält skimrande och gnistrande ögonskugga. Allt från glänsande eyeliners till silver och guld ögonskuggor funkar! Min favvo ögonskugga, Paradise från Makeup Store, är ett strålande exempel på grön metallic.


Markerade ögonfransar!
Ingen kunde bli gladare än jag när jag läste detta! I vår ska fransarna vara markerade och sotsvarta, och är man lite vågad så satsar man bara på de övre fransarna och kör gärna lite lösfransar i yttre ögonvrån för att förstärka. Inget för mig det där bara med överfransarna... jag ser alldeles för trött ut när jag låter dem vara!

Dockansikte!
Finaste looken i vår måste vara dockansiktet. Ljust och naturligt målad hy, inga puderkakor här inte, rosa kinder och läppar och ett naturligt vågigt hår till detta... ahh som en liten docka. Synd att man själv inte kommer passa i denna look, men jag tror alla naturliga blondiner kommer se riktigt dock-söta ut!
  Bilden kommer från www.eleven.se

Nu till nåt helt annat... jag har äntligen köpt och fått upp en ny hylla över matbordet!
Det blev en vacker ekhylla med tre plan... ser ut så här!

Jag är helnöjd! Jag hade tre Ittala ljuslyktor (som de två på bilden) men den tredje gick i kras när de trillade ner... Blev ganska bra med de vita högst upp ändå...

Jahoopp. Då var måndagkvällen snart avklarad! Bara fyra dagar kvar till helgen då... imorn ska jag och Jessica ge oss på spinningen igen, onsdag blir det pilates, torsdag ska jag till IKEA med svärmor och fredag bara lugn och ro. För på lördag blir det först en tur till Stcokholm för min systerson Wilmers dop.
Och på kvällen är det fest med mina tjejer!! can´t wait... det var så länge sen vi festade allihop tillsammans ju!
Som en liten önskning så här på slutet så skulle jag vilja att alla ni som brukar kommentera, och även ni som inte brukar det, ja alltså alla som läser det här..
Jag vill veta vilka just era skönhets-favoriter är! det kan vara allt från hudkräm, Lypsyl....hrmm Jossan, hehe, smink, hårspray... you name it! Allt som ni använder för att bli så där riktigt bootylicious som bara ni kan vara!
Puss hej!

Ett lyckat kap!

Jag provade Japonesque uppvärmda ögonfransböjare... och vilket jäkla skräp! Den åkte direkt upp på Tradera för att se om nån kanske vill köpa den billigt.
Men vad fasen, tänkte jag, jag vill ju ha en bra ögonfransböjare, och uppvärmd också! Mina ögon föll på en artikel i senaste Damernas Värld... Make up Store ha precis lanserat en uppvärmd variant för endast 165 kr! Och kors i taket, vad den är bra! Fransarna får perfekt böj och ser automatiskt mycket längre ut. Nu är ju inte detta nåt man orkar stå och göra varje morgon, för det tar ca 20 sekunder på varje öga efter lite träning, men när man ska vara fin så är den kalas!!

Just nu njuter jag av att vara ständigt insmord i Benefit Touch me then try to leave Cream som jag tjatat om ett par gånger här tidigare. Det är verkligen den perfekta krämen med en svag doft av mandel och blommor.. tack kära eleven.se för att ni valt att ha den i sortimentet.

Nästa gång beställning från www.eleven.se görs står följande på önskelistan:

Taberco läppglans Naked Kiss Plump & polish creme.
Detta sägs vara marknadens första plumper nånsin, och det måste ju bara en sminkjunkie som jag prova!


Naturtvål chokladtvål.
En bit tvål med chokladdoft som får pryda handfatet nångång!
Mums! kommer ju vilja äta upp tvål-eländet...


I helgen var jag, Jossan och Erika på Bomullsfabriken och åt och drack massa gott! Stackars Jessica låg hemma och var förkyld annars skulle hon också varit med... Det var iallafall grymt trevligt! Igår var det en lugn dag med tvätt och städ, en tur ut till Svärtinge med sambon och sen middag på McD. orkade inte laga mat igår heller... men ikväll då blir det nåt gott till oss.
I veckan som kommer ska jag försöka hinna med nån körlektion, träna två gånger, göra en massa nytta på jobbet och sen är det helg IGEN! underbart är kort...
Dags att ta tag i jobbet igen då... sen rulla hemåt såsmåningom.
Puss hej!

Trött och förkyld... men lycklig ändå!

Så kan man sammanfatta hur jag känner mig just nu...

Jessica och jag var riktigt duktiga förra tisdagen och kämpade på med vår spinning efter juluppehållet. fasen vad vi svettades... På natten mot onsdagen vaknade jag och var sååå varm och svettades som en gris, jag som alltid fryser när jag sover...
På onsdag morgon var förkylningen ett faktum, och ingen lindrig sån heller. Och jag som skulle åka på rolig kick-off på fredagen till lördagen med nya jobbet. jag fick avboka körlektion och allt och bara koncentrera mig på att kvickna till.
Vi åkte till Rimforsa Strand och lyssnade på väldigt bra föreläsare, som mest talade om att finna sig själv och att vara rädd om sig själv och att detta var den första dagen i våra nya liv! Man blev väldigt gripen och på lördagen fick vi skriva "Brevet till mig själv". Ett brev som innehöll alla mina egna och personliga mål och önskningar som man ska ha sett till att uppfylla innan den 31 december 2007, för då... då har föreläsarna tagit hand om breven tills dess och postar dem till oss eftersom vi skrev våra hemadresser på kuverten!! spännande och en fin tanke...

Och jag måste ju bara berätta om utmaningen på fredagskvällen innan vi klädde upp oss och åt middag...
Vi GICK på glödande KOL!! Fatta hur varmt det är!! Men med ordentligt koncentration och fokusering så gick det med och det kändes bara lite ljummet under foten...

Jag utlovade recension av två produkter i förra inlägget...
Först och främst:
Benefit Dallas
Precis som jag trodde var detta ett underbart och fantastiskt rouge som bara fick kinderna att se helt rosiga och friska ut! Värt varenda öre även om jag inte kommer berätta här vad det kostade för då tror nog en del att jag är galen!!

Smashbox Antishine
Denna gång var leveransen från eleven.se helt overkligt bra och denna produkt hindrar verkligen näsan och pannan att glänsa! En produktbeskrivning som faktiskt stämmer...
Det enda obehagliga är väl att när man väl applicerat krämen så känns huden stel och nästan som lera en liten stund men när produkten väl gått in i huden blir det perfekt!


Ja du Jossan... du undrade vad allas kall är här i livet och jag har funderat lite på vad just mitt kall är.
Och efter helgen med alla dess insikter den förde med sig så har jag kommit på det.
Mitt kall är att först och främst göra mig själv lycklig. Sedan blir det att göra alla som betyder nåt för mig lyckliga och se till att de mår bra.
Jag kan tänka mig att jag framstår som ytlig och fjollig med mitt stora intresse för smink, kläder och utseende men det är bara en "hobby" precis som fotboll, teknik m.m är för andra.
Men utan lycka betyder det materiella ingenting, tro mig det vet jag!

Att jag skulle vara en fjolla är i och för sig en missuppfattning jag fått bära med mig under många år, speciellt från klasskamrater från högstadiet, för när alla andra var hormonstinna och deppiga och passionerade som tonåringar så var jag lika glad och positiv som vanligt! Jag var nog en väldigt lättuppfostrad tonåring, enligt mina föräldrar iaf...
För det vet ju alla; man kan inte vara gullig, snäll, tänka på sitt utseende och vad man har på sig och SAMTIDIGT vara smart och ha mål i livet... ( observera min ironi...)

Så jag har nog ett till kall i livet. och det är att se till att alla vet att man kan vara en väldigt kvinnlig person utan att vara vare sig förtryckt och ha sämre lön. Alla borde väl förstått att man kan vara "utseendefixerad" och ändå tro att kvinnor är lika starka som män och ändå vara feminist.. vad det nu är... ordet feminist har ju lika många tolkningar som det finns kvinnor.

Nu ska jag ta hand om mina små hundar och mig själv! haha...
puss hej!

Jossan, jag och Stina


Söndagens inköp...och veckan som kommer!

Idag tog jag en sväng ner på stan... huvudsyftet var att hitta något att ha på mig på konferensen/kick-off nästa helg på Rimforsa Strand med nya jobbet. Kolla in på www.rimforsastrand.se ... verkligen fint ställe. Enligt informationsmailet skulle man vara finklädd till middagen, klänning/kjol och kostym var det som gällde. Jahopp, ut och leta en topp då till min svarta snäva kjol... och jag hade världens tur! På Vila hittade jag världens finaste svarta tubtop men svart sidenband och nedvikna spetskanter vid övre och nedre kanten! Och halv priset dessutom! Ett riktigt fynd för 150 kr alltså! Tänker mig kjol, topp och svarta kilklacksstövlar, lite ljusare hår (ska göra slingor imorn hehehe....dumma jag) och så grönsotig ögon-makeup och bleka blanka läppar och rosiga kinder! Älskar att göra mig fin!

Men som den sminkjunkie jag är så blev det självklart en tripp på Kicks. jag behövde ett nytt puder, slog sönder mitt fina nya häromdan, och eftersom plånboken kändes för liten för make up stores Wonder powder för 395 kr så tänkte jag prova nåt nytt. Jag hittade ett Rimmel compact antishine powder för 105 kr. Värt att testa iallafall! Återkommer om det var prisvärt eller bara dumsnålt...
Självklart styrde jag mina steg mot make upstore också... hittade ytterligare en ögonskugga... Microshadow i nyansen Moonstone...Microshadows innehåller mycket pigment och ger en hållbar färg som jag gillar och finns i alla tänkbara nyanser! De innehåller också ämnet Triclosan, som dödar och moverkar bakterier runt ögat. Bra tanke där, eftersom ögon-makeup och dess redskap är riktiga bakteriehärdar... Det tänker man inte på eller hur? Bläääk...
så här ser den ut iallafall:   

Nästa vecka nångång kommer ett par "recensioner" på följande produkter:

Benefit Cosmetics (som för övrigt är mitt ABSOLUTA favoritmärke) Dallas powder.
Ska ge härligt rosiga och "frisk luftiga" kinder!


Smashbox Anti-shine som är en slags primer att använda under puder eller foundation.
Man masserar in krämen på de ställen i ansiktet som glänser och är blanka och förhoppningsvis, om beskrivningen av produkten stämmer, så har man en matt yta hela dagen!


Just nu använder jag Cliniques Pore-minimizer T-zone control som funkade utmärkt i början men nu verkar det fanken som huden blir resistent mot formulan och oljar till sig ändå... inte bra eftersom den var så dryg och bara kostade 169 kr! dags att prova nåt nytt då!

I veckan som kommer ska jag först vara ledig imorn, med betalt! mitt nya jobb är för härligt! haha nä skämt åsido...tisdag blir det veckomöte i Linköping och jag får min dator och telefon så jag kan börja kommunicera!!!
Onsdag blir det dragning hos en kund, torsdag är det information för oss nya på jobbet.
Fredag lördag är det som sagt konferens!
Mellan allt detta ska jag hinna med körlektioner och träning också! Nu börjar ni vara nyttiga igen eller hur Jess?
Nu ska jag stoppa i lite ny musik i min mp3-spelare!
Puss hej!

Ett steg närmare körkortet!

Tjoohoo! Jag klarade teorin idag!! Jag är så glad att det knappt är sant!
Ville bara berätta det... *s*
PUSS PÅ ER!!


Denna dag... ett liv...

Så känns det idag! Idag skulle jag egentligen börjat på mitt nya jobb men halv tio igår kväll ringde min chef och skrattade lite och sa att hon helt enkelt glömt bort att hon var ledig idag! Så jag börjar på onsdag istället och då ska vi övervaka reklamfilms-inspelning hos en kund hela dagen. Man tackar och bockar, då blev jag också ledig! Passade ganska bra, eftersom jag skriver teoriprovet till körkortet imorn...
Och eftersom teroin är grymt tråkig så passar jag även på att uppdatera bloggen lite... ;0)

Först vill jag börja med en hyllning! Var på Make up store häromdagen och shoppade upp presentkortet jag fick i juklapp. Sambon skrattade eftersom jag hade presenkortet i min ägo i ca 36 timmar innan det var använt! Han tyckte att jag kunde vänta med att handla tills jag behövde nåt... Men snälla, älskling, smink behöver man ALLTID! Därför kan man inte vänta med att använda presentkort...
Iallafall, jag hade redan innan förälskat mig i en cybershadow, i nyansen Paradise.. och de höga förväntningarna uppfylldes! En helt underbar nyans, precis som jag trodde!
Så marsch iväg till närmaste Make up Store och bruka 125 kr på ögonskugga!


Blev lite besviken för en stund sen dock på Accesora... Jag hade äntligen bestämt mig för att prova Agent provocateur... och självklart var båda flaskorna slut... samma sak gällde för Clean, och allt annat jag skulle lägga pengar på idag... hmmm...är det nån som försöker säga mig nånting?

När man är hemma från jobbet en dag, så har vi en oskriven regel i vår lilla familj. Då tar man nämligen hand om våra två bäbisar, Aston och Zack. Aston passade då på att ta en tupplur på husses sida av sängen...


Nu ska jag slita mig från datorn och återgå till boken! Lovely!

RSS 2.0