Greenland...

Jag har länge varit nyfiken på produkterna från Greenland.
Till min stora glädje fanns de till halva priset på Naturapoteket på Maxi häromdagen när jag och syrran var där.
Ett tips om du vill ha kvalitetsprodukter som återfuktar bra! För dessa två godbitar betalade jag 79 kr...älskar fynd!
  

Almond Body oil kommer i pumpflaska vilket gör att oljan appliceras i lagom mängd på huden. Huden känns len och mjuk som en babyrumpa efter.... och vilken doft sen!! Fantastiskt...

Almond Shower Gel är härlig i konsistensen..ett litet minus för att den nog inte är så dryg...
Finns som sagt på Naturapoteket på rea just nu och annars på www.eleven.se

Just nu har jag en långsemester framför mig...ska iofs på intervju i eftermiddag som marknadsassistent så lite har jag att styra med.
Hittade ett kul jobb igår på Manpower....säljare för en distributör av skönhetsprodukter!! För att ansöka skulle man ha ett gediget intresse för skönhetsprodukter och skönhetsvård i allmänhet... hehehe...sedan skulle man skriva sin favorit produkt i ämnesraden när man ansökte.... låter ju bara för bra för att vara sant!

Tror jag ska ansöka om det jobbet...;0)
Puss hej!

ps. Maria, du som frågade om Make up Store i förra inlägget. Du har ett svar bland kommentarerna i inlägget om Fab 5. Kul att du hittat hit! Kram på dig.ds

SantaCarolina´s Fab 5!

Bjooti utmanar till att lista våra 5 favoriter i skönhetsdjungeln...ni hittar länk till hennes blogg bland länkarna.
Kom igen ni alla andra också! Oavsett hur stort intresse man har för skönhetsprodukter så har ALLA 5 favoriter. Det törs jag gå i ed för! ;0)

                   
SantaCarolina´s Fab 5...

1. Lancome Juicy Tubes...
Vad i helsike använde jag på läpparna innan Juicy Tubes kom? Det minns jag inte ens... Jag bär alltid med ett eller två Tubes med mig i handväskan... de kostar förvissa ca 180 kr styck men de är så dryga att de räcker lääänge... De är precis lagom tjocka och finns i oändligt många nyanser... Och glansen sen...Finns ingen utmanare!

2. Clinique Mild Facial Soap
Cliniques 3-stegs serie , och då i synnerhet Facial Soap, är det enda som håller min hy i styr. Partier som lätt smutsar igen hålls rena och partier som är torra får en mild behandling.

3. Lancome Hypnose Mascara
Som jag skrev i ett tidigare inlägg, vill man ha den ultimata är detta produkten för dig! Den är värd varenda krona och sitter där den ska hela dagen och natten, dvs på fransarna och inte under ögat. Jag använder Noir men funderar starkt på att testa den bruna. Finns även som vattenfast variant.

4. Lisen Organics Trädgårdssalva
Den här salvan slår allt jag provat när det gäller torra händer, fötter, läppar och armbågar.
Doftar härligt av bivax och örter och olivolja... ingredienserna återfuktar som de ska och efterlämnar baby-len hud.

5. The Body Shops Body Butter Coconut
Det är inte mycket annat som kan konkurrera med Body Butter på min hud... jag älskar Kokosdoften, konsistensen, drygheten och inte  minst... hur huden känns efter en rejäl insmörjning av detta himmelska smör. Så värt varenda litet öre... man ska vara rädd om sin hud...

Andra produkter som nästan fick plats på listan... Benefit rouge Dallas, Benefit Touch me then try to leave Creme, Make Up Stores ögonskuggor och Essies nagellack.
Kom igen nu! Skriv era listor babes!
Puss hej!

Dags att vårda brännan och huden i värmen!

Jajemen.. det får man inte glömma...
Nu har jag turen att födas med en hud som tål mycket sol...jag bränner mig sällan, jag blir på sin höjd lite röd som sedan övergår till solbränna.
Att man ska vara noga med att använda solskydd, det vet de flesta och jag tror många är duktiga med det också.
Vad man kanske inte tänker på är hur man vårdar huden efter solning.

När jag var i Tallinn för tre veckor sen så bokade jag en kropps-scrub med eteriska oljor på hotellets spa.
Det var en bra scrub, inte den bästa, men vad kan begära för 150 kr? Jag blev  iallafall len som en babyrumpa och nyscrubbad hud ger den jämnaste brännan... glöm inte solskyddet bara på nyscrubbad hud...
Jag är en sucker för kokos-doft. Det vet alla som varit nära mig...jag är storförbrukare av Body Shops bodybutter i doften kokos...men jag har en ny favorit.

Hawaiian Tropic har ett kroppssmör med underbar kokosdoft som återfuktar helt lovely...

Deras nyhet inför våren är Beach Balm som sägs framhäva en vacker gyllenbrun nyans under solning. den innehåller aloe vera som min hud tycker så mycket om! Återfuktar effektivt under 12 timmar och innehåller ingen SPF. Båda produkterna går på ca 100 kr och Hawaiian Tropic finns bl.a. på välsorterade Åhléns varuhus och www.eleven.se
 

Okej okej... detta är ingen modeblogg men ibland så ser man ju helt fantastiska saker som man bara måste dela med sig av!
Dessa halsband finns på www.accessora.se och kostar ca 650 kr.... men man kan väl få drömma att man fick ett tukost, och ett cerise... och ett grönt .... och ett...



My lovely Lancome...

Mitt absoluta favoritmärke , efter Benefit, är självklart Lancome. Jag har aldrig blivit besviken på någon av alla de produkter jag provat från just Lancome.
Så här inför sommaren erbjuder de Aqua Fusion; hudkräm som återfuktar perfekt i sommarvärmen och ett helt nytt läppglans i äkta Juicy Tubes anda; Aqua Fusion Levres... Fatale är en av de mascaror som funkar bäst i kombination med en annan mascara. Fatales borste är så fintandad att den lätt klumpar till sig ensam. Jag använder den alltså efter en "vanlig" mascara för att skapa väl separerade fransar...

image111

På tal om Juicy Tubes, VAD använde vi egentligen för läppglans innan Lancome lanserade Juicy Tubes?

Nu efter ett par dagar har jag smält den största chocken efter måndagens besked angående mitt jobb.
Livet går vidare och det är sommar, så enkelt är det!
Imorn blir det fest men först ska vi slappa i skärgården på båten...
Puss hej!

btw, nu är jag ännu blondare...hehhe...bildbevis kommer.

Men tänk...

Så livet kan förändras på bara en förmiddag.
Ja här sitter jag nu...hämndlysten och arg.
´
Men, jag vet att allt alltid ordnar sig. Nån som har ett jobb åt mig?
puss hej!

Oriflame


På mitt förra jobb hade jag en kollega som var representant för Oriflame. Genom henne kunde vi beställa och den där katalogen gick typ 10 varv runt alla tjejerna på kontoret... :0)

Oriflame är en billig, eller kalla det prisvärd om du vill, serie med skönhetsprodukter från duschkräm till mascara och puderkulor.
Mycket är bra och mycket är dåligt, riktigt dåligt... bry er inte ens om att prova deras hudlotions eftersom de innehåller så lite fukt och fett att det är helt meningslöst att använda dem.

Även denna produkt: Schampo och balsam med kokosdoft... trassligare hår får man leta efter en dusch med dessa produkter... usch och fy.... doften håller sig inte heller längre än 5 sekunder.


MEN... så kommer vi till två guldkorn!! Och vilka guldkorn sen...

Tender Care är en liten liten rosa burk vars innehåll är heeeeelt fantastiskt!
Detta är en undergörare, en kräm alltså, som går att använda precis överallt där man är torr och narig.
På vintern använder jag den på mina supertorra händer och armbågar... för de 99 kr som den kostar får man så mycket! Även om burken är liten...
                                                                            

Oriflame har även billiga läppglans i tub.
De är egentligen lite väl rinniga för min smak... och skruvar du inte åt korken ordentligt så är snart hela väskan full av kletigt glans.... trots detta får den kvala in bland de godkända produkterna.
För 49 kr blir det ditt och då känns det helt plötsligt mycket väl godkänt!!
                                                                           

Allt detta kan du läsa om och köpa på www.oriflame.se
Puss hej så länge!


RSS 2.0