Sista rycket...

Innan det är dags för lite julledigt.
Det är helt otroligt hur fort december har gått och det har inte varit en lugnt stund.
Idag jobbar jag till fem, sen blir det ner på stan och inhandla de tre sista julklapparna, samt något till mig själv att ha på mig på julafton och ett kroppssmör från Body Shop i doften Jordgubb. Helt fantastiskt god doft...

Fick ett julkort från mina systerbarn häromdagen. Det var nog det sötaste jag sett på länge... Cornelia, 3 år, utklädd till tomte och Wilmer, 2 månader, som pepparkaks-gubbe! Jag ska scanna in kortet sen och lägga upp här så ska ni också få er ett gott skratt! Oh dessa små sötnosar...

Sista tipset inför julen då...
från www.cowparfymeri.se ... Philosophys paket Candy cane... sak bli mycket spännande att testa dessa podukter för första gången, som jag dessutom läst så mycket bra om... Kanske skulle detta passa som julklapp eller present till nån man tycker om?

Vill man komma undan med en billigare peng finns följande produkter på pålitliga www.eleven.se :
Produktserien TVÅL består av ett gäng härliga badrumsvärmare för tjejer som vill dofta gott...
Pink Cotton Candy-serien är min stora favvo och finns i body butter, body smoothie, schampoo och balsam samt aroma mist.
Doftar sött och kvinnligt med en dragning åt spunnet socker. Kan det bli bättre???
 
Ha nu en skön fredag och passa på att slappa lite innan julfirandet.
puss hej!

Dagens STORA vill ha!!

Har länge suktat efter ett Adina "Signature Circle"... så fint halsband i silver för 1100 kr på www.accesora.se... Men eftersom det finns så många andra, mer nödvändiga, måsten får jag väl fortsätta längta... Jag kan ju alltid fresta er andra med en bild! :0)



Arbetsdagen lider mot sitt slut.... strax ska jag hoppa upp på cykeln för att ta ännu en körlektion... kommer nästan sakna att cykla varje dag när jag börjar på mitt nya jobb och ska köra bil.
Verkar som vintern kommit nu på riktigt.. och om ett par dagar är det ju jul! Känns som det nyss var sommar..
Nån som har ett bra förslag på vad jag kan ge min storasyster i julklapp? Hon har ju precis fött sitt andra barn såjag funderar starkt på att ge henne ett riktigt "pamper" kit från Body Shop. Jordgubbsvarianten kanske?
Kokos är ju min stora favorit och Andreas har fått en karta och vägbeskrivning till Norrköpings Body Shop-butik med TYDLIGA instruktioner till butiksbiträdet "att nu ska han köpa ett kit med Kroppssmör, duschkräm och tvål i doften Kokos". Dömt att misslyckas annars...Karlar.
Puss hej!

En Sminkjunkies bekännelser...

Jag har en sak att bekänna... jag har alltid varit en fashionista. Min mammas intresse för kläder smittade av sig redan när jag var liten och det höll jag kvar vid.
Men jag är ingen fashionista längre. Jag är en Sminkjunkie! Och äntligen har min älskling förstått att shopping och skönhetsvård visst kan vara ett intresse, eller kalla det hobby om du vill, men det tog tre år för honom att förstå.
Så... kära Jultomten (Andreas) jag önskar mig följande från www.eleven.se (som för övrigt måste vara världens bästa webshop!) :

The Lift ansiktskräm. Den inte bara återfuktar, den ger ett "glow" (kom inte på nåt bra ord på svenska) som får huden att fullkomligt gnistra!



Blinc heated ögonfransböjare! Jag VET! det är hur töntigt som helst med en uppvärmd ögonfransböjare men nu vill jag ha en sån!


Benefit Bathinas Touch me then try to leave Cream. Namnet säger ju allt om denna kroppskräm.


Burt Bee´s Peach Pore Scrub. En ansiktsscrub som sägs rengöra porerna på djupet och motverka acne. jag har ansiktsmasken i samma serie och den gör underverk med hyn! Bara att komplettera med denna då...


Så där då!
Sitter här, nyss hemkommern från stan, med min proteindrink och apelsin. Jag har tränat och köpt julklapp till kvällens middag på O´learys med tjejerna. Helst av allt hoppas jag att jag vinner min egen julklapp för den skulle se helt fantastisk ut i vårt vardagsrum. Den turkosa vasen jag köpte igår ska få en plats i vardagsrummet med... på den nya tv-bänken i ek som jag beställt... Kan ju liksom inte ha en ny TV i januari utan en ny bänk till... *s*
Passade på att smita in på Rum&Interiör när jag ändå var inne i butikerna... Gå dit, säger jag bara. Så mycket snyggt har de nog aldrig haft i butiken förr och jag fastnade självklart för en mindre hylla i oljad ek som skulle passa perfekt ovanför köksbordet (istället för den fallfärdiga Lack-hyllan, ni som sett den vet) och på hyllans tre plan skulle mina tre gråa ittala stå...
Och vad har hänt när jag kommer hem då, ironiskt nog? Jo Lack-hyllan har rasat ner, släppt helt och hållet från pluggen, och landat mindre bra på julstjärnan och ljustaken som stod på bordet. Lyckligtvis klarade sig bordet och Ittala-lyktorna sig...
Blir nog att köpa den där hylla på Rum&Interiör efter lön när alla julklappar är färdighandlade... shit så väggen ser ut nu...

Jag är mycket förtjust i vackra saker. det kan vara ljusstakar, hyllor, kuddar, sängkläder, skålar.. ja allt som är estetisk tilltalande för ögat.
Jag hade tänkt avsluta detta inlägg med två bilder, dels på den rosa Marimekko-skålen i sovrumsfönstret och dels asken i glas och silver som jag förvarar mina "oäkta" smycken i...
Men eftersom min sambo har snott med sig kameran till skogen så får jag göra det nästa gång..
Nu blir det duschen och sen middag, som sagt!
Puss hej!

Här är jag...



Jag ser mig själv som ganska medveten... Oftast hoppar jag på grejer när de är som hetast men detta med en egen blogg har jag aldrig ägnat en tanke åt...
Jag är en väldigt flitig blogg-läsare och ska nu ta tillfället i akt och dela med mig av mina egna tankar, tips och känslor. De som känner mig väl vet att jag har ett nästan ohälsosamt intresse för shopping, då mest kläder och allt i skönhets-och kroppsvård! Jag är storkonsument av läppglans (släpar alltid med mig minst 7-8 st i väskan) och förbrukar hudkräm och kroppssmör i samma takt som andra byter underkläder.
Intresset för heminredning har alltid funnits men det är nu på sistone som det verkligen tagit fart i takt med att ekonomin tillåter det.
Så ett och annat shoppingtips kommer definitivt finnas med och jag visar gärna upp mina senaste inköp!

Vad ska jag mer berätta om mig själv? Hmm.. Jo jag är en glad och positivt person. Ständigt optimist men jag har en mörkare sida av mig som väldigt få känner till. Många tror att jag alltid är på bra humör och har ett "Det ordnar sig" på lut... men så är inte alla dagar. Det är mest min älskade livskamrat som får se denna sida även om han kan tycka att den är ytterst obehaglig. Jag förstår honom, det tycker jag med!

Jag bor i Norrköping med sambon, två hundar och två katter som förgyller vardagen. Finns det något bättre än att vakna på morgonen och se in i två par hundögon som tigger om att man ska gå upp och ut på promenad? Inte för mig iallafall...
Jag jobbar som säljare/kundansvarig, just nu med it-produkter men efter nyår blir det nytt jobb och då blir det reklamsälj istället. Håller som bäst på att ta körkort... stressande och tidsödande men skönt när det är klart!
Läste nyss en av mina favvo-bloggar och blev då länkade vidare till en fantastisk nätbutik för inredning...
Jag passade på ( oj vad lägligt en vecka innan jul) och köpte en turkos vas, en vit ljusbricka i trä och en glasburk.. bilder nedan..
Ehhh.. nämnde jag att jag är addicted to webshops också? inte det? Det är jag, kläder, smink, inredningsprylar... presenter... tvålar... Ni förstår vad jag menar.

Njut av dessa tre fulländade ting.. Till nästa gång: Var rädda om er!


RSS 2.0