Just ja... så här jag ut nu om kaggen!

Glömde ju, skulle ju lägga upp en ny magbild. Är ju tre veckor sedan sist...
Mitten av vecka 18.


Mina heta illrosa trosor syns lite där! Det bjuder jag på! *s*

Ju närmre halvvägs jag kommer desto mer börjar jag fundera på vem det är där inne? Är det en liten grabb som alla tror? Varje morgon när jag vaknar är det till små arga , inbillar jag mig, sparkar från den lilla människa som ska ta upp merparten av min och Andreas tid de närmsta 18 åren... Eller vem försöker jag lura? 18 år? 20 år?

Det här är en livslång förälskelse!

Weleda- en skattkista även för gravida!

Jag har ju tidigare skrivit lite om Weleda, ett märke i den lite högre prisklassen som de flesta numera känner till.
I födelsedagspresent fick jag ett fint kit i Lavendel-serien av Malin, varav den ena produkten var en avslappnande massageolja. Verkligen fin!

Av en annan vän fick jag lite tidigare under graviditeten en flaska olja från just Weleda som heter Havandeskapsolja.


Vad i hela världen är nu en  Havandeskapsolja, undrar säkert många?

Jo, det ska jag berätta för er!
När magen växer, eller bäbisen rättare sagt, så töjs ju huden till en storlek den aldrig tidigare haft.
Oljan förebygger uppkomsten av bristningar i huden som uppstår just när magen växer och brösten också för den delen. Visst, nu är väl inte lite bristningar hela världen att få men vill man slippa dessa kan Havandeskapsoljan vara värd att testa.
Min är inne på sista refrängen nu men så är ju jag ett riktigt smörjfreak också! Jag smörjer in mig med allt!
En gång tog jag olivoljan från skafferiet och smörjde med när min vanliga lotion tog slut... Ett bra tips faktiskt!

Iallafall, tappade tråden lite där, oljan innehåller mandelolja, jojobaolja, vetegroddsolja, arnicaextrakt och eteriska oljor och kommer i en flaska på 100 ml.

I serien för gravida från Weleda finns ytterligare en olja, nämligen en Förberedelseolja. Och det mina damer, och herrar också för den delen som gillar damer, smörjer man sina mer intima delar med! *s*
Tanken är densamma som med Havandeskapsoljan, oljan ska göra mer elastisk och smidig och förhoppningsvis slipper man snitt och sprickor under förlossningen.


Inte vet jag alltså... vill ungen ut på ett sätt så kommer ju ungen ut i vilket fall... Oljan ska användas från vecka 34 och masseras in under 10 minuter... Hehehehehe... fick roliga bilder i huvudet där. En bra present till kanske både den gravida kvinnan och den blivande fadern??

Oj, lite barnförbjudet där men lite snusk har ingen nånsin dött av!

Hydrafresh från Lóreal

Även om jag var riktigt negg i förra inlägget så finns det såklart fördelar med en graviditet också!
Jag har många gånger läst om att hormonerna kan göra underverk för håret, naglarna och inte minst: Hyn!

Och det stämmer! Iallafall för mig. Jag tror aldrig min hy varit så slät och klar som den är nu. Hoppas den håller sig så i ett par veckor till.

En annan sak som också hjälpt mig med hyn är att jag bytt produkter. Igen. Jag vet.
Det allra bästa, förutom att hyn är fin, är att de kommer från Lóreal och det betyder att jag får ansiktstvätt och toner för totalt 180 kr! Snacka om överkomligt!

 

Lóreal Hydrafresh gel och toner.
Perfekt för min känsliga hy. Tänk att jag förr trodde att jag hade fet hy... haha...Vad jag måste plågat min hy med alla dessa starka och hårda produkter jag använde.
Tur att det finns hudterapeuter som kan konstatera läget åt en!

Smokin Eyes!


Benefit släppte tidigare i vintras en ny, helt fantastisk som vanligt, palett för att skapa de perfekta sexiga ögonen... sotade ögon, perfekt formade ögonbryn och kitet innehåller även pincett och kajal!
VILL.HA.NU.

Jag ska berätta sanningen om hur det är att vara gravid i 16:e veckan.
Sexig är ungefär det sista man känner sig. Jag har aldrig varit den som försöker försköna sanningen och finns det något som stör mig är när kvinnor  säger att graviditeten var den bästa tiden i deras liv. Det kanske det är senare i graviditeten men i de veckorna jag befinner mig runt så kan det inte finnas en jävel som gillar läget.
Varför undrar säkert många nu? Det sticker säkert en hel del i vissas ögon som kanske upplevde HELA graviditeten som en välsignelse. Trevligt för er om ni hade nästan 10 fantastiska månader. Jag är avis.

Jag ska berätta varför jag inte gillar läget.
Det värker. Det stretar och drar och jag är konstant hungrig. Jag är inte stor och fin utan jag är småfet och svullen. Inga kläder passar, jag ser ständigt ut som en stoppad korv, och det känns alldeles för tidigt för att köpa mammakläder. Jag har också fått en ny period av denna hysteriska trötthet som annars vanligtvis slår till i början.

Så är det. Jag ger er sanningen. OSEXIG. SMÅFET. Och lite på hugget som ni märker... Varför försköna? Mindre positiva upplevelser är inte sämre det är bara det att de flesta är för fega för berätta om dem.
Så. Nu vet ni. :0)

Iallafall, kanske skulle paletten Smokin Eyes få mig att känna mig aningens bättre. Intalar jag mig.
Kan ingen vänlig företagare i Sverige ta in Benefit i sortimentet?
Hmm , det kanske är det som jag ska ägna mig åt under mammaledigheten? Ta in och börja sälja alla dessa härliga märken som vi annars inte ser röken av här hemma?

För visst ser jag fram mot mammaledigheten. Och tro inte att jag inte ser fram emot den dagen när jag äntligen få se vem som bor i min mage? När jag får hålla i det där vilddjuret som sparkar så ilsket så fort jag sätter mig ner på jobbet?
Det är bara det att transportsträckan dit är så lång och jag längtar efter att bli mig själv igen och få känna mig just Smokin igen.
Men belöningen gör det värt att vänta... Så klart!

Ett brev från Nivea kom i lådan!

Niveas pressfolk är ju för härliga!
Igår landade en påse med en ny hudkräm och pressmaterial i lådan...

Nivea soft i ett nytt utseende! Inte denna på bilden alltså...Doftar underbart och har en skön formula. Denna ska testas nu framöver!

Creme-idiot: Du ville se en bild på magen... Här kommer en i vecka 15 , vecka 16 imorgon... Inte så stor ,så hittills ser ingen som inte vet om Ödlan något...


Ja inte kommer jag bli mindre direkt! Hahaha...

RSS 2.0