Första "arbetsdagen" avklarad!

Idag har jag varit på "inskolning" på mitt jobb. *s*
Så här års brukar många småttingar ha inskolning på förskolan men idag var småttingen 30 år gammal.

Jag har tagit beslutet att till stor del byta mina arbetsuppgifter på min arbetsplats, till vad jag anser det bättre med stor frihet och stort ansvar, och det känns helt rätt.
Så idag har jag varit på jobbet i 4 timmar och lärt mig en massa nytt och imorgon blir det 5 timmar till.
Den 1 september är det dags att på riktigt börja jobba 50 % till stor del hemifrån.

Calle har varit hos mormor och morfar och haft det så skoj! Han blev helt överlycklig när han såg mig när jag skulle hämta honom. Sånt värmer hjärtat!
Hur bra det än känns så känns det hundra gånger bättre att ha denna dag avklarad!

Kommentarer
Postat av: Johanna

LCHF i två veckor så är du i hamn! :-)Kortfattat utesluter du kolhydrater ur din kost helt och hållet eller i alla fall så långt det går. En tumregel är att hålla sig till de livsmedel som innehåller mindre än 5 gram kolhydrater per 100 gram. Sen ersätter du det du uteslutit med fett helt enkelt! Jag vet att det låter jättekonstigt, men det fungerar verkligen! Socker är det som är farligt för kroppen, inte fett.Här kan du läsa det mesta om hur det går till:

http://alltomlchf.se/

http://www.lchf.se/Det allra bästa med den här dieten är att man aldrig behöver vara hungrig! Jag skulle aldrig klara av att svälta mig smal eller gå på någon jäkla pulverdiet. Det är heller inga problem att träna med LCHF, kroppen använder fettet som bränsle vilket gör att man förbränner mer än vanligt, styrketränar man dessutom förlänger man effekten utav förbränningen.Visst är det tufft i början, man känner sig matt och darrig men det går över. Det är sockret som går ur kroppen så det är bara positivt.Lycka till om du väljer att testa och har du några frågor så är det bara att du hojtar till!Kram

2010-08-23 @ 23:42:17
URL: http://fru-jensen.blogspot.com
Postat av: Sminkan

Kul att du tar ett positivt utvecklingssteg på jobbet och skönt att kunna jobba mycket hemifrån. Du sr så lycklig ut och Calle är så söt!

2010-08-25 @ 16:18:07
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Josefine

hej du!

du har en award i min blogg!!

kram

2010-08-27 @ 11:44:52
URL: http://josephines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0