Vårfina Fötter!

Min tanke var, att så här på försommarkanten, införskaffa Benefit Sandal Scandal som jag velat ha så länge...och vad upptäcker jag? Jo att den inte tillverkas längre... typiskt.

Men...som den händiga och påhittiga kvinna jag är, så skapade jag mig ett eget Scandal-kit.
Så här får ni fina fötter ladies...:

1. Scrubba fötterna ORDENTLIGT.
2. Sätt dig sedan i ett behagligt varmt fotbad så att huden mjukas upp.
3. Fram med fotfilen och fila där det behövs!
4. Smörj in fötterna med en riktigt fet fotsalva. Apoteket har en riktigt bra som även funkar på händerna, Fotvårdssalva heter den. 
5. På med ett par bomullsstrumpor och marsch i säng! Sov hela natten med strumporna på och vakna med babylena fossingar!
Och detta behöver du inte lägga ut 450 kr som Eleven tog för Sandal Scandal... ;0)

Jossan gav ett tips på fotvård idag när vi fikade... fila fötterna, smörj in dem med valfri olja (jag tog olivolja) och sätt en plastpåse på varje fot...försegla med en gummisnodd... jag testade detta ikväll och fick ett bra resultat! Nu har jag en galen hund vid namn Aston i mitt hem som spenderade en halvtimme med att slicka utanpå mina plastpåsar tills de gick sönder. Kanske hade resultatet blivit bättre om han låtit bli men vad vet en dum 10-månaders valp om skönhetsvård? Inte ett dugg...dumskallen.

Imorgon ska jag på begravning... Niclas eller "Lillebror" som vi alla kallade honom begravs imorgon förmiddag...
Jag kan inte beskriva hur konstigt det känns att han inte längre finns... jag har trott ända sedan jag fick reda på att han omkommit att jag ska se honom på gatan när som helst...märkligt känsla.
Hoppas det blir en fin stund i kyrkan och att alla vi som jobbade tillsammans den där tiden på Wasa, Tegelvalvet, Camel Club och Kungsbiljarden möts imorgon igen och hedrar hans minne.

Nästa gång vi ses skriver jag om Veckans Look, som försummats något den senaste tiden och om bronzepuder och vax och grejer på Jessicas och Saddes begäran!
Puss hej!

Kommentarer
Postat av: Josefine

ja aston vet inte mycket om skönhetsvård det hör ju jag.. hoppas det blir en fin stund imorn.. tänker på dej... kramar

2007-05-10 @ 21:44:17
URL: http://www.josephines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0